Sport

2014.04.04. 15:46

Darnyi Tamás és Czene Attila is Debrecenben

Debrecen - A 2002-ben és 2003-ban született legjobb 31 úszó méri össze erejét a versenyen.

Debrecen - A 2002-ben és 2003-ban született legjobb 31 úszó méri össze erejét a versenyen.

A Jövő Bajnokai úszó sportágfejlesztési program kiemelt helyszíne lesz szombaton az Észak-alföldi Régió, azon belül is a Debreceni Sportuszoda. A régió kiválasztott tehetségei ezen a napon – amellett, hogy versenyen mérik össze tudásukat – különleges programokon vehetnek részt: úszólegendákkal tempózhatnak, sőt részesei lehetnek a Magyar Úszó Szövetség országos televíziós közvetítésének is.

A szombati versenynapon patrónusok és partneredzők mellett a tervek szerint ellátogat a Sportuszodába Dr. Szabó Tünde, főtitkár, Kiss László szövetségi kapitány, Orendi Mihály általános alelnök és természetesen személyesen köszönti a régió 29 reménységét Gyárfás Tamás elnök is.

A szombaton 9.30-kor kezdődő eseményen a gyerekek találkozhatnak legendáinkkal, többek között Darnyi Tamás és Czene Attila olimpiai bajnokokkal. Utóbbinak édesanyja, Dr. Czene Valéria is Debrecenbe érkezik azért, hogy szülői élményeiről, tapasztalatairól meséljen a meghívott édesanyáknak és édesapáknak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!