Sport

2014.03.03. 12:50

Van benne hiányérzet

Debrecen - Kulcsár Tamás amondó, hogy nem rossz a döntetlen Diósgyőrben, de három pontért utaztak el.

Debrecen - Kulcsár Tamás amondó, hogy nem rossz a döntetlen Diósgyőrben, de három pontért utaztak el.

Felemás érzések kavaroghattak a debreceni szurkolókban a vasárnap esti, 1–1-re végződött DVTK–DVSC összecsapást követően. A meccs 15. percében Kulcsár remek passzát Volas váltotta gólra, két percre rá pedig Futács egyenlített. A találkozó fordulópontja a 45. minutum volt, amikor Abdouramann megkapta második sárgáját és mehetett zuhanyozni. A Debrecen azonban nem tudott élni az emberelőny kínálta lehetőséggel, az első félidő jó játéka után a másodikban nem tudta feltörni a teljesen betömörülő Szivics-gárda védelmi reteszét.

Nehéz volt

– Kettősséget érzek a meccsel kapcsolatban – vallotta be a Loki támadója, Kulcsár Tamás. – A Diósgyőr élcsapat, amely különösen hazai pályán nagyon erős. Ha ezt nézem – bár három pontért mentünk hozzájuk –, akkor nem rossz eredmény a döntetlen, de az egy félidőnyi emberelőnyt ki kellett volna használnunk – fogalmazott a csatár, aki nem mentegetőzésképpen, de felhozta a miskolci stadion gyepét is.


[poll id="593"]


– Komoly kihívás volt rajta játszani, mert rendkívül mély volt, nem sáros, hanem roppant süppedős. Nehéz volt rajta passzolni, s amikor a DVTK tíz emberrel átállt a betonvédekezésre, csak tovább nehezítette a dolgunkat. De félreértés ne essék, nem emiatt maradt el a győzelem! Jobban szét kellett volna húznunk a mezőnyt, több átlövéssel sikeresebbek lehetünk volna, sajnos, ez most nem jött össze. Összességében vállalható eredmény az 1–1, hiszen a közvetlen riválisaink sem tudtak nyerni, ennek ellenére van bennem hiányérzet a találkozóval kapcsolatban – jelentette ki Kulcsár.

Jön a Győr

A debreceni alakulat kedden újra pályára lép, a Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágóját rendezik 17 órától az Oláh Gábor utcán (élőben: www.haon.hu). A piros-fehérek egygólos hátrányban vágnak neki az összecsapásnak, ugyanis egy hete 2–1-es vereséget szenvedtek az ETO Parkban.

A DVSC hivatalos honlapja arról tájékoztat, hogy a győriek elleni derbit a bérletesek ingyen tekinthetik meg.

HBN-TN


Tudnivalók

Ligakupa-nyolcaddöntő, visszavágó:DVSC-TEVA–Győri ETO

Debrecen, Oláh Gábor utca, 17 óra

A DVSC várható összeállítása: Verpecz – Brkovics, Morozov, Szatmári, Ferenczi – Bódi, Spitzmüller, Bouadla, Vadnai – Kovács Á., Seydi.




Debrecen - Május 22-én már válogatott mérkőzést láthatunk az új Nagyerdei Stadionban.


Budapest/Diósgyőr, 2014. március 2., vasárnap (MTI) - A Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.


Miskolc, Debrecen - A DVSC-TEVA egy félidőn át emberelőnyben játszott, de a Diósgyőr kihúzta döntetlennel a keleti rangadót.


Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 18. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az DVSC-TEVA csapatát fogadta vasárnap 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!