Sport

2014.03.31. 08:11

Tavaszi éremeső aranyat ér

Hódmezővásárhely, Debrecen - A Magyar Úszó Szövetség 2014. március 27-29. között Hódmezővásárhelyen rendezte meg a XVIII. Országos Rövidpályás Vidék Bajnokságot.  

Hódmezővásárhely, Debrecen - A Magyar Úszó Szövetség 2014. március 27-29. között Hódmezővásárhelyen rendezte meg a XVIII. Országos Rövidpályás Vidék Bajnokságot.  A háromnapos versenyre a vártnál jóval több úszóversenyzőt neveztek, 47 vidéki egyesület, 407 úszója versenyzett a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

A cívisvárost a Debreceni Aquasport Egyesület hét versenyzője képviselte a rangos megmérettetésen.

Fantasztikus egyéni csúcsok és értékes pontszerző helyezések mellett, Molnár Dániel egyszer, míg Stefán Milán az Országos Vidékbajnoki címet megszerezve, négyszer is a dobogóra állhatott. A csapat az alapozási időszak végén jár, ezért a Vidék Bajnokság kiváló alkalom volt arra, hogy felmérjék mennyi munkát tudtak elvégezni a téli időszakban. Az érmek és az egyéni csúcsok rendkívül biztató képet festenek a nyári országos bajnokságokra nézve.


Edző: Moravecz János

Dobogósok:

Stefán Milán: 50 m pillangó 1. hely, 50 m gyors 2. hely, 50 m hát 3. hely, 100 m pillangó 3.hely

Molnár Dániel: 50 m pillangó 3. hely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!