Sport

2014.03.17. 13:35

Ifjú fitneszesek seregszemléje Debrecenben

Debrecen - A világbajnok Szabó Melinda lesz a válogató viadal sztárvendége.

Debrecen - A világbajnok Szabó Melinda lesz a válogató viadal sztárvendége.

Jubileumi Vezér Kupa elnevezéssel rendeznek területi minősítő gyerek fitneszversenyt április 12-én, szombaton 10 órától Debrecenben, a Vasutas Egyetértés Művelődési Központ színháztermében. A szervezők Debrecenből, illetve a keleti régióból mintegy 70 ifjú tehetség részvételére számítanak, 6 éves kortól a 14 esztendősökig három kategóriában lépnek közönség elé a gyakorlatos fitneszesek.

Az esemény sajtótájékoztatóján Kecskés Melinda, a verseny szervezője elmondta, az általa vezetett Vezér Fitness-ben idén immár tíz éve rendeznek házi versenyeket, ezért lesz jubileumi ez a válogató viadal, ahonnan a legjobbak az országos megmérettetésekre kvalifikálnak. A verseny rangját növeli, hogy hazánk legmagasabban jegyzett fitneszversenyzője, a világ- és Európa-bajnok Szabó Melinda lesz a sztárvendég.

Az eseményen elhangzott, a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség biztosítja a munkánkhoz a szakmai hátteret, ennek is köszönhető, hogy szeptemberben már a hivatalos versenynaptárban is szereplő országos viadalnak adhat otthont a cívisváros.

Az április 12-én megrendezendő versenyre a 14 éven aluli gyermekek részére díjtalan lesz a belépés.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!