Sport

2014.03.16. 15:23

HAON-ÉLŐ - FTC vs. DVSC-TEVA 1-1 (1-1)

Budapest, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 20. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Ferencvárosi Torna Club vendégeként lépett pályára vasárnap 16:30-tól Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Budapest, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 20. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Ferencvárosi Torna Club vendégeként lépett pályára vasárnap 16:30-tól Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


FTC

1 - 1

DVSC

Budapest, 2014.03.16. 16:30


Kondás: "a Ferencváros otthonában az egy pontot is meg kell becsülni"

A Ferencvárosi Torna Club vs. Debreceni VSC-TEVA (1-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Doll Thomas Jens-Uwe és Kondás Elemér értékelték a látottakat.


[poll id="609"]



[liveticker name="haon-live-ftc-vs-dvsc-teva-2014-03-16-vasarnap-1630"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 20. forduló

FTC vs. DVSC

1 - 1   (1 - 1)

Budapest, 5.000 néző. V.: Kassai V. (Erős G., Ring Gy.).


FTC: Dibusz Dénes - Bönig Philipp, Ionescu Andrei, Böde Dániel, Gyömbér Gábor, Besic Muhamed, Busai Attila, Santiago Leonardo Vitor, Wergiton Do Rosario Calmon, Jovanovic Aleksander, Mateos Ramajo David. Vezetőedző: Doll Thomas Jens-Uwe

Csere - kispad: Jova Levente - Hidvégi Sándor, Józsi György, Ulysse Diallo, Nagy Dominik, Cukic Vladan, Ugrai Roland András

DVSC-TEVA: Navokovic Nenad - Zsidai László, Bouadla Selim, Mihelic René, Lázár Pál, Máté Péter, Volas Dalibor, Morozov Igor, Szakály Péter, Korhut Mihály, Kulcsár Tamás. Vezetőedző: Kondás Elemér

Csere - kispad: Verpecz István - Vadnai Dániel, Ludánszki Bence, Brkovic Dusan, Sidibe Ibrahima, Bódi Ádám, Tisza Tibor


Gólszerző: Somalia a 8. (1-0), Volas a 28. (1-1) percben.

Sárga lap: Bouadla az 58., Jovanovic a 62., Mateos a 68., Diallo a 86. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Volas helyett Sidibe a 63., Ionescu helyett Ugrai a 65., Mihelic helyett Bódi a 74., Böde helyett Diallo a 78., Kulcsár helyett Brkovic a 87. percben.


[poll id="431"]


Labdarúgó NB I - Ünnepi forduló rangadókkal

Rendhagyó fordulót rendeznek a labdarúgó OTP Bank Ligában, mivel a március 15-i ünnepségek miatt szombaton egyetlen találkozóra sem kerül sor, vasárnap viszont ötre is, köztük két rangadóra: a Ferencváros-Debrecen és a Videoton-Győr összecsapásra. tovább »

Ön szerint mi lesz a Ferencváros - DVSC-TEVA mérkőzés végeredménye?

Vasárnap délután a Loki csapata a jelenleg ötödik helyen állomásozó Ferencváros vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga 19. fordulójában. Ön mit tippel a meccs végeredményére? tovább »

Márciustól családbarát mérkőzések az NB I-ben és a Sport TV-n

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Sport TV közös kezdeményezéseként március 22-től kilenc NB I-es futballmérkőzést rendeznek meg úgy, hogy azokon a gyerekek és a kísérőik családbarát-szektorban szurkolhatnak. tovább »

2013.08.25.: HAON-ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. FTC 4-1 (1-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 5. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Ferencvárosi TC csapatát fogadta vasárnap 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!