Sport

2014.02.17. 15:33

Pótolni tudták Coulibalyt

Debrecen - A távozó francia góljait „elosztották” egymás között a társak.

Debrecen - A távozó francia góljait „elosztották” egymás között a társak.

A DVSC-TEVA egyes csapatrészeit elemző sorozatunk utolsó részéhez érkeztünk, ezúttal a csatárok teljesítményét értékeljük. A nyáron a támadósorban akadt némi jövés-menés, a legfontosabb távozó egyértelműen Adamo Coulibaly volt, a kétszeres gólkirály eligazolása nem kis aggodalommal töltötte el a debreceni szurkolókat, hiszen a francia csatárral együtt évi 18-20 gól is búcsút intett a cívisvárosnak.

– Coulibaly nagyon értékes csatára volt a Debrecennek, bár nagy szívfájdalmam, hogy évekig a Loki legeredményesebb játékosa egy idegenlégiós volt – nyilatkozta lapunknak Dunai Antal, a hatvanas-hetvenes évek ezüstcipős gólvágója. – Manapság nincs túl sok egyéniség a hazai mezőnyben, bár a Loki támadójátéka évről évre dicséretet érdemel. Az alapemberek közül Ibrahima Sidibe régi ismerős, és Dalibor Volas illetve Kulcsár Tamás játékában is van fantázia – mondta Dunai.

A teljes cikket a keddi Hajdú-bihari Naplóban és a naplo.hu-n olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!