Sport

2014.01.31. 08:11

Mediterrán hangulatban a DHSE

Debrecen - Pártos Zsófia első junior válogatott fellépésére készül Olaszországban.

Debrecen - Pártos Zsófia első junior válogatott fellépésére készül Olaszországban.

A magyar junior párbajtőr válogatott Chiavariba utazik a hétvégén, hogy részt vegyen a január 31-től február 2-ig tartó Mediterrán Játékokon. A Debreceni Honvéd Sport Egyesület (DHSE) is érdekelt lesz ezen a megmérettetésen, hiszen vívójuk, Pártos Zsófia is elutazik a Genova tartománybeli kisvárosba.

Erős mezőny lesz

Pártos Zsófia élete első válogatott szereplésére készül, amelyen nem lesz könnyű dolga, hiszen sok ország a legjobb junior párbajtőrözőit nevezi majd a tornára.

– Klubunk számára ez egy nagy dolog, hogy Zsófi a nemzeti csapat színeiben vívhat egy rangos eseményen, hiszen egy újabb saját nevelésünk – mondta Serra Bendegúz, a DHSE szakmai igazgatója. – Zsófinak egy kemény junior mezőnnyel kell majd szembenéznie, hiszen az olaszok is legjobbjaikat küldik majd. Szerencsére az alapozás jól sikerült és készen áll a megmérettetésre. Reméljük, hogy egyéniben bejut a legjobb 8-ba.

HBN-MAL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!