Sport

2014.01.03. 11:50

Kerekesék újra a pályán

Debrecen - A DVSC aranykorszakának neves futballistái is részt vesznek az idei Gabora Gálán.

Debrecen - A DVSC aranykorszakának neves futballistái is részt vesznek az idei Gabora Gálán.

Détári Lajos, Nyilasi Tibor, Benedek Tibor, Gyurta Dániel – hogy csak néhány világsztár nevét említsük a január 4-én szombaton Salgótarjánban megrendezendő XXII. Gabora Gálán fellépők névsorából. A nagy múltra visszatekintő, igen rangos kispályás öregfiúk futballtornán ezúttal a debreceni labdarúgás történelemkönyvének legveretesebb lapjain szereplő játékosok is helyet kapnak a DVSC csapatában.

Nem akarnak leégni

A többek között Sándor Tamást, Szatmári Csabát, Brnovics Bojant vagy Kerekes Zsombort a soraiban tudó cívisvárosi együttes a roppant erős mezőny ellenére is szeretné elhódítani a végső győztesnek járó dicsőséget.

– A csapatvezetőnk, Szilágyi Zoli bácsi hívott föl, hogy lenne lehetőségem szerepelni ezen a tornán és már csak a nemes cél miatt is rögtön igent mondtam – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Kerekes, utalva arra, hogy a Gabora János által létre hívott, várhatóan telt házas esemény teljes bevételét ezúttal is egy-egy általános iskola javára ajánlják fel a szervezők. – Ugyan „csak” egy öregfiúk versenyről van szó, nem szeretnénk leégni és annak ellenére megcélozzuk az első helyet, hogy tudjuk, bombaerős a mezőny a Gabora Gálán. Sajnálom, hogy végül Habi és Bogdanovics elfoglaltsága miatt nem tud velünk jönni, de így is jó csapattal megyünk Salgótarjánba – fogalmazott a Loki-drukkerek korábbi kedvence.

Odateszik magukat

Mint az egykori remek csatár elmondta, a gálán pályára lépő gárda együtt nem gyakorolt külön a tornára.

– Futballoztunk már eleget a társakkal, ráadásul sokunk most is kispályázik, Ulveczki Zolit például sorolhatom a legjobbak közé itthon, Sándor Tamás meg bárkivel képes együtt játszani. Elmegyünk és odatesszük magunkat! – jelentette ki Kerekes Zsombor.

HBN-TN


A csapatok

A csoport: Hotel Salgó, Ferencvárosi Sasok, Újpest FC

B csoport: Bp. Honvéd FC, Debreceni VSC, Nyíregyháza-Spartacus FCBemutató mérkőzések: Szponzori Válogatott – Winner Sport Válogatott, Sport TV – Gabora Team, Magyar Csapat – Gabora Team

Németh Ferenc Emlékmérkőzés: Németh Ferenc Barátai - Nemzeti Sport & Barátok.


A DVSC kerete

Fekete Róbert, Téglási Gábor (kapusok) Sándor Tamás, Sándor Csaba, Szatmári Csaba, Kondás Elemér, Madar Csaba, Vadicska Zsolt, Ulveczki Zoltán, Arany László, Plókai Mihály, Ludánszki István, Szabó László, Kerekes Zsombor, Brnovics Bojan.

Csapatvezető: Szilágyi Zoltán

Edző: Horváth Béla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!