Sport

2013.12.30. 11:30

Az élő legenda emelte az esemény rangját

Debrecen - Minden eddiginél nívósabb asztalitenisz eseményt rendeztek a debreceni Benedek Elek Általános Iskola tornatermében: Klampár Tibor személyében a cívisváros 34 év után újra világbajnokot láthatott vendégül.

Debrecen - Minden eddiginél nívósabb asztalitenisz eseményt rendeztek a debreceni Benedek Elek Általános Iskola tornatermében: Klampár Tibor személyében a cívisváros 34 év után újra világbajnokot láthatott vendégül. A Szilveszter Kupán a 60 esztendős élő legenda sztárvendégként lépett asztalhoz, s bemutató szetteket játszott a tornán résztvevő sportolókkal.

Az idén 10. alkalommal rendezték meg a Szilveszter Kupát, ahol Hajdú-Bihar megye legjobb 32 asztaliteniszezője szállt harca a vándorkupáért. Az egész napos esemény végén egyéniben Balázs Bence diadalmaskodott Nagy Balázs és Galgóczi Balázs előtt. Az egyéni vigaszág küzdelmeit Horváth Enikő nyerte, megelőzve Kacsó Norbertet és Takács Zoltánt. Párosban a Berecki Zsolt–Galgóczi Balázs duó bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Rózsa László–Fülöp Gergely, a Rózsa Tamás–Balázs Bence és a Nagy Balázs–Olajos László egységet. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!