Sport

2013.11.08. 14:47

Nehéz küldetés a sereghajtó ellen

Balmazújváros - Belényesi Miklós kemény találkozót vár Tatabányán, ahonnan győzelemmel térnének haza.

Balmazújváros - Belényesi Miklós kemény találkozót vár Tatabányán, ahonnan győzelemmel térnének haza.

A három pont megszerzése Híres Gábor alakulatának a célja november 9-én 13.30-tól, a Grosics Gyula Stadionban a Tatabánya ellen. A Balmazújvárosnak minden esélye megvan a diadalra, hiszen bányászvárosi ellenfelük három meccs óta nyeretlen, valamint a tabella legvégén foglal helyet. Azonban intő jel lehet az újvárosiak számára, hogy az előző fordulóban 3-3-at játszottak otthon, a 14. Sopronnal.

Folytatódik a veretlenség?

– Nehéz, küzdelmes mérkőzésre számítok a Tatabánya ellen, amelyen 90 percen át kell koncentrálnunk – vezette fel a szombati párharcot Belényesi Miklós, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatkapitánya.

– Egy hete, a Sopron elleni 3-3 után bebizonyosodott, hogy ebben a bajnokságban nincs gyenge csapat. Azon az összecsapáson az első 15 percben elaludtunk és a mosoniak elmentek 2-0-ra, ám kétszer is felálltunk a padlóról és egyenlítettünk. Szeretnénk magabiztos győzelemmel eljönni a bányászvárosiak otthonából, mivel mi vagyunk az esélyesek, de a tabellán elfoglalt helyezésük nem számít, mert remek játékosok alkotják a keretüket, mint például a négy gólos Weitner Ádám. Fontos, hogy Szöllősi Ferenc visszatér eltiltásából és kisebb sérüléséből, mert a pontrúgásai sokat érhetnek a találkozó során. Az egész mérkőzésen határozottan kell védekeznünk és meg kell mutatnunk, hogy egységes csapat vagyunk.

HBN–MAL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!