Sport

2013.11.08. 10:39

Ifi OB: Tóth és Komor simán jutott tovább

Debrecen - A tegnapi első napon a négy DVSC-s bunyósból ketten továbbléptek (Tóth Ádám és Komor László), míg két versenyzőnk kikapott (ők is szépen helytálltak, de most ez volt a realitás).

Debrecen - A tegnapi első napon a négy DVSC-s bunyósból ketten továbbléptek (Tóth Ádám és Komor László), míg két versenyzőnk kikapott (ők is szépen helytálltak, de most ez volt a realitás).

Ezzel Ádi és Laci a legjobb nyolc között van, s legközelebb már az éremért bokszolnak.

Csütörtöki mérkőzéseink, edzői értékelésekkel:

69 kg: Tóth Ádám (DVSC) - Ruszó András (Sárospatak) 3-0

- Salánki László: - Nem kértem sokat Ádámtól, csak amennyi a győzelemhez elég. Ezt meg is tette. Beszedett néhány ütést ő is, de egyértelmű győzelmet aratott. Pénteken Horváth Renátóval, egy kecskeméti sráccal bokszol. Szerintem meg kéne oldania azt a feladatot is, s akkor már érmes Ádi.

75 kg: Szabó Ádám (DVSC) - Füzesi Ádám (Kecskemét) TKO

- Rácsai András: - Az első menetben kivettem őt a ringből, mert rászámoltak, miután kapott egy tiszta egyenest, s azt hiszem jobb igy, nem kellett továbbmenjen a meccs, arra nem lett volna szüksége. Első versenyén túl van Ádám, jövőre már jobb lesz.

75 kg: Kékesi Béla (DVSC) - Kurbucik Márk (Tatabánya) 0-3

- Rácsai András: - Végig bokszolta a meccset, s nem is volt esélytelen a győzelemre Béla, de elég sokat ment hátra, s ez sokat számított.

+91 kg: Komor László (DVSC) - Koleszár Dénes (Sopron) 3-0

- Rácsai András: - Jól bírta ellenfele, végigment a meccs, de nagyobb ellenállást nem tanúsított Lacival szemben. Egyértelmű volt a győzelme.

Pénteken következik:

81 kg: Kovács Zsolt (DVSC) - Váradi Tamás (Eger)

- Zsolti 2-es kiemelési számot kapott. Ellenfele hosszú, magas gyerek, aki szerintem verhető, de oda kell figyelni rá. 7-en vannak ebben a súlycsoportban.

91 kg: Molnár Dávid (DVSC) - Berki Csaba (Salgótarján)

- 6-an vannak ebben a súlycsoportban, s Dávid a 4-es sorszámot kapta. Verte már meg mostani ellenfelét, de mondtam is neki, hogy ez egy másik meccs lesz. Reméljük azért, hogy nyer, hiszen ő a végén is ott lehet, ha jól bunyózik.

Illetve a tegnap továbbjutott Tóth Ádám és Komor László is ma bunyózik, nekik ez már a második meccsük lesz. Ádám ellenfelét fentebb is írtuk (Horváth Renátó, Kecskemét), Laci viszont - ha jól osztott-szorzott az edzői stáb - az egri Fehér Márióval találkozik.

Ma is lesz tehát négy olyan ringcsata, amelyben érdekelt a DVSC.

Szép volt, srácok, hajrá a továbbiakban is!

- Koppányi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!