Sport

2013.11.07. 11:50

Ifi OB csütörtöktől vasárnapig, mindent bele gyerekek!

Debrecen - A DVSC bokszklub 9 ökölvívóval vág neki az idei országos bajnokságnak az ifjúságiaknál (17-18 évesek).

Debrecen - A DVSC bokszklub 9 ökölvívóval vág neki az idei országos bajnokságnak az ifjúságiaknál (17-18 évesek).

Hódmezővásárhelyre ma utazik csapatunk és három edzőnk. Kívánunk minden bunyósunknak nagyon jó versenyzést, tiszta meccseket és sikereket! Gyerünk fiúk, ami a csövön kifér!

A DVSC indulói a 2013-as Ifjúsági Országos Magyar Bajnokságon:

- Háda Ádám 60 kg (könnyűsúly), 1996

- Kiss Gergő 60 kg (könnyűsúly), 1996

- Csonka Zsolt 64 kg (kisváltósúly), 1996

- Tóth Ádám 69 kg (váltósúly), 1996

- Szabó Ádám 75 kg (középsúly), 1995

- Kékesi Béla 75 kg (középsúly), 1996

- Kovács Zsolt 81 kg (félnehézsúly), 1996

- Molnár Dávid 91 kg (nehézsúly), 1996

- Komor László +91 kg (szupernehézsúly), 1996

A csapat ma, csütörtökön utazik Hódmezővásárhelyre, ahol az előzetes procedúrák után el is kezdődnek a viadalok. A keddi edzésen megkérdeztük Kovács Zsoltot és Komor Lászlót is, mit gondol a versenyről.

Kovács Zsolt: - Igazából magammal foglalkozok, nem a lehetséges ellenfelekkel, de igen, van egy srác (a nevét egyelőre hagyjuk - a szerk.), aki nagy ellenfél lehet, ám bárki ellen komolyan kell venni a küzdelmet. Szeretnék dobogóra állni.

 

Komor László: - Én valami szép, fényes éremért megyek a bajnokságra. A vetélytársak jöhetnek, én bízok magamban, s úgy állok hozzá, hogy aki éppen előttem áll őt kell legyőznöm.

Rácsai András, Salánki László és Dr. Vígh Balázs fogja edzőként elkísérni a DVSC bunyósait. Rácsai Bandi előzetesen annyit mondott, hogy szerinte reális éremesélyeink vannak, több nevet is felsorolt, akiben ez, sőt, akár az arany is benne van, de őket is hagyjuk egyelőre, foglalkozzon csak minden öklözőnk saját magával, illetve az éppen előtte álló legközelebbi feladattal.

Hajrá, srácok, mi szurkolunk nektek!

- Koppányi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!