Sport

2013.11.29. 13:54

A harmadik helyen telelne az Újváros

Balmazújváros - Ha a balmazújvárosiak vasárnap délután legyőzik az FGSZ Siófokot, fellépnek a dobogóra.

Balmazújváros - Ha a balmazújvárosiak vasárnap délután legyőzik az FGSZ Siófokot, fellépnek a dobogóra.

Valódi bronzrangadót vív a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese vasárnap 13 órától az NB II. 16.fordulójában, hiszen azt a Siófokot fogadja, amely egyetlen ponttal megelőzve a hazaiakat a harmadik helyen áll. Nem kell hozzá matematikai zseninek lenni, hogy belássuk, győzelmével helyet cserélne a siófokiakkal a Híres-gárda és bronzérmes pozícióban vonulhatna téli szünetre.

Nagyon akarják

- Mindenki nagyon akarja a vasárnapi sikert és a harmadik helyezést, hiszen ez utóbbi óriási eredmény lenne a balmazújvárosi futballnak az egy csoportos NB II-ben – szögezte le az újvárosiak középpályása, Oláh Gergő, aki egyet értett velünk abban, hogy a múlt heti, Szolnok elleni győzelem nagyon kellett a csapatnak.

– Azt megelőzően három meccsen – a Sopron, a Tatabánya és a Gyirmót ellen – nem tudtunk nyerni, éreztük, hogy a szolnokiak vendégjátéka lehet számunkra a fordulópont. Nem voltunk különösebben görcsösek, de megfeszültünk a három pontért. Ugyanezt ígérhetem a siófokiak elleni összecsapáson is, nehéz meccs lesz, de a vendégek mintha kisebb hullámvölgyben lennének, azaz félnivalójuk inkább nekik van. A harmadik hely megszerzésén túl az is motivál minket, hogy visszavágjunk a Siófoknak az első fordulóban elszenvedett vereségért. Bízom benne, hogy örömet tudunk szerezni a lelkes szurkolóinknak – mondta a Hajdú-bihari Naplónak Oláh Gergő.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!