Sport

2013.10.29. 17:30

Szívesen jöttek Debrecenbe a kézisek

Debrecen - Egy héten át a cívisvárosban edzőtáborozik a magyar férfi kézilabda-válogatott: a fiúk hétfőn érkeztek, a szakmai stáb már este edzést vezényelt nekik a Hódosban.

Debrecen - Egy héten át a cívisvárosban edzőtáborozik a magyar férfi kézilabda-válogatott: a fiúk hétfőn érkeztek, a szakmai stáb már este edzést vezényelt nekik a Hódosban.

A nemzeti együttes a szombati, világbajnok Spanyolország elleni barátságos mérkőzéssel zárja le hajdúsági túráját.

– Nagyon jó érzés ide visszatérni, még ifjúsági, majd serdülő és ifi koromban sok meccset játszottam Debrecenben, miután pedig Pestre kerültem, a PLER játékosaként is többször visszatértem a Hódosba. Kellemes emlékek kötnek ide, mindig jó hangulatú meccseket játszottunk ebben a csarnokban. Nagy öröm, hogy újra az országnak ebbe a felébe is el tudtak hozni egy válogatott derbit, pláne úgy, hogy tisztában vagyunk vele, itt milyen hagyományai vannak ennek a sportágnak. Plusz erőt ad a csapatnak a tény, hogy mennyien kíváncsiak ránk, jó alap lehet ez a közelgő Eb-re – nyilatkozta a Naplónak Harsányi Gergely, a válogatott csapatkapitánya.

– Szerdán, vagy csütörtökön tudunk időt szakítani a csapatépítésre, lehet ez egy kávézás, vagy sütizés valahol, esetleg egy kis városnézés, mindegy, a lényeg, hogy jobban egymásra hangolódjunk. A mérkőzés után mindenki megy vissza a csapatához, mivel nagyon feszített a tempó, így most nem fér bele egy levezető bulizás, a lazítás ezúttal egy jó nagy alvás lesz – mondta Mikler Roland.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló október 30-i, szerdai számában olvashatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!