Sport

2013.10.03. 10:03

Nem szabad lassítani!

Debrecen - A Vác ellen roboghat tovább a debreceni Lokomotív a pénteki derbin.

Debrecen - A Vác ellen roboghat tovább a debreceni Lokomotív a pénteki derbin.

Újra komoly erőpróba vár a DVSC-TVP-re a bajnokságban: pénteken 17 órától a kifejezetten jó erőkből álló Ipress Center-Vác látogat a Hódos Imre sportcsarnokba. Bár papíron ismét az ellenfél az esélyesebb, a csodálatos szurkolótáborral rendelkező lokisták idén már nem egyszer borították a papírformát, s erre készülnek most is.

Jelenleg a Debrecen áll előkelőbb helyen a tabellán, a hajdúságiak a dobogó legalsó fokán tanyáznak, ám Konkoly Csaba tanítványai hiába „csak” hetedikek, a két csapatot mindössze két pont választja el egymástól – ezért is nagyon fontos az összecsapás.

Egymást segítve

– Komoly meccs vár ránk, a Vác keményen védekezik, van amikor fellépnek akár 9-10 méterre is, éppen ezért türelmesen kell játszanunk – vélekedett Karnik Szabina, a Loki jobbátlövője.

– Bízom benne, a védekezésünk újra jó lesz, amihez az szükséges, hogy besegítsünk egymásnak. Szerencsére Lajtos Nóri nagyon jó formában véd, így ha hibázik a védelem, még akkor is túl kell járni a kapusunk eszén. Senkit nem becsülhetünk le, de úgy érzem, a Vác még nem állt annyira össze, mint mi, éppen ezért hazai pályán mindenképpen nyernünk kell!

Egyre jobb lesz!

A DVSC 77-ese idén hat meccsen 15 alkalommal zörgette meg az ellenfél kapuját, ami mindenképpen biztató a jövőre nézve. – Azt azért tegyük hozzá, hogy 7 találat büntetőből született, de valóban kezdek formába lendülni. Próbálom kijavítani a hibákat, amiben Sopronyi Anett nagy segítségemre van. Egyre jobb akarok lenni, s tudom, hogy még nagyobb önbizalommal kell pályára lépnem – fogalmazott Szabina, aki bízik benne, hogy minél több szurkoló biztatja majd a csapatot a helyszínen, mert az mindig plusz energiát ad számukra.

Fontos információ a szurkolóknak, hogy a Főnix Csarnokban rendezvényt tartanak pénteken, így várhatóan a parkoló zsúfolt lesz a délutáni órákban, így a drukkerek ennek megfelelően tervezzék a mérkőzésre indulás időpontját, nehogy lekéssék a kezdősípszót!

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!