Sport

2013.10.10. 10:47

Magabiztos hazai győzelem

Debrecen - A DHK juniorjai négygólos győzelmet arattak a vendég Újpest felett.

Debrecen - A DHK juniorjai négygólos győzelmet arattak a vendég Újpest felett.

A hazai U-20-as pontvadászatban szerdán este az UTE gárdáját látta vendégül a Debreceni Hokiklub, és Scseglov Vlagyimir tanítványai magabiztos és szép játékkal ajándékozták meg a Debreceni Jégcsarnokba kilátogató nézőket.

Szinte már az első játékrészben eldőlt a mérkőzés, hiszen Odnoga, Okos és Balázs révén háromgólos előnyre tett szert a DHK, amit a másodikban Elekes Darabont góljával már négyre növelt a csapat. A befejező harmadban ugyan szépítettek a vendégek, de Odnoga második találata végképp megpecsételte a fővárosiak sorsát. A vendégek lőttek ugyan egy újabb gólt, ám a találkozó végén Okos is megszerezte második találatát egy üres kapus góllal, amellyel kialakult a 6-2-es végeredmény.

Magyar junior bajnokság (U-20)

Debreceni HK - UTE 6:2 (3:0, 1:0, 2:2)

Debrecen, vezette: Nyíri Z. (Pozsár P., Kormos D.)

A DHK gólszerzői: Odnoga M. (Könczei Á., Okos Cs.), Okos Cs. (Kuriljuk A., Odnoga M.), Balázs Zs. (Mokrai Á., Mocsári A.), Elekes Darabont H. (Godó D.), Odnoga M. (Könczei Á., Okos Cs.), Okos Cs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!