Sport

2013.10.04. 15:15

Kihoznák magukból a maximumot

Debrecen - Braniszlav Mitrovics szerint hazai pályán bárkivel felveszik a versenyt.

Debrecen - Braniszlav Mitrovics szerint hazai pályán bárkivel felveszik a versenyt.

Újabb kemény ütközet előtt áll a DVSE: az OB I. első három fordulójában gyengélkedő cívisvárosi pólósok szombaton 18 órától a Magyar Kupa címvédő, tavalyi bajnoki bronzérmes A-HÍD Szeged együttesét fogadják a Debreceni Sportuszodában.

Varga Tamás alakulata legutóbb a Honvéd otthonában szenvedett meglepő, 10–7-es vereséget, míg a szegediek 19–5-re ütötték ki a Kaposvár csapatát. Vincze Balázs együttese így jelenleg két győzelem és egy döntetlen után a tabella negyedik helyén áll, a hajdúságiak pedig egy döntetlennel és két vereséggel a hátuk mögött a tizenegyedikek a pontvadászatban.

A Debrecen világklasszis pólósát, Braniszlav Mitrovicsot kérdeztük, vajon talpra áll-e csapata szombatra.

Növelték a tréningek számát

– Nem vagyok boldog az eddigi teljesítményünk láttán, ahogy a többiek sem, éppen ezért ezen a héten még többet edzettünk, mint szoktunk. A Szeged ellen lemérhetjük, hol tartunk, ami szükséges is, mert ezt követően jönnek azok a derbik, amelyeket feltétlenül be kell húznunk – kezdte Mitrovics, aki szerint a Csongrád megyeieknek kiváló egyletük van.

– Kiváló játékosok alkotják ellenfelünk csapatát, például ott van a világbajnok válogatott magyar kapus, Nagy Viktor, akit nagyon tisztelek. Tisztában vagyunk vele, hogy jobbak nálunk, azonban mi itthon játszunk, és itt mindenkivel fel tudjuk venni a versenyt. Ha megmutatjuk, ami bennünk van, akkor már elégedett leszek, még akkor is, amennyiben ez nem elég a sikerhez.

A szegediek honlapja arról ír a meccs kapcsán, hogy a hajdúságiak ugyan három forduló alatt csak egy pontot szereztek, de nem szabad lebecsülni őket, hiszen világ- és Európa-bajnokok erősítik a hazaiakat, és az ex-szegedi Weszelovszky László is biztosan felszívja magát a derbire.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!