Sport

2013.09.10. 07:54

Vasárnap elrajtoltak a 2013/14-es sakkbajnokságok

Hajdú-Bihar - Felemás rajtot vettek az NB-I/B Maróczy csoportjában a bihari csapatok.

Hajdú-Bihar - Felemás rajtot vettek az NB-I/B Maróczy csoportjában a bihari csapatok.

Míg a böszörményiek előzetes erőviszonyok alapján szoros győzelemre voltak esélyesek, addig a DSBK egy szoros eredményben bízhattak. Ehelyett a böszörményieknél egyetlenként az ifjúsági Tóth Tamás nyert, és váratlan vereségekbe beleszaladva 4-8-as vereséget szenvedtek a Kisújszállás ellen, addig a cívisváros legjobbjai két vállra tudták fektetni a makói vendégsakkozókat, ahol több erős játékosuk nem vállalta a megterhelő, hosszú utazást, így 7-5-ös debreceni siker született. A győztesek: Cselényi Balázs, Braun Márton, Szakály Balázs, Új Imre Attila és Mile Kálmánné.

Az NB-II Barcza csoportban három hajdú bihari siker és egyetlen kudarc született. a nádudvariak Nyíregyházán nyertek szoros meccsen 5,5-6,5-re, a DEAC Tiszavasváriban nyert 7-5-re, a Sakkiskola 7,5-4,5-re nyert itthon a miskolciak ellen, míg a hajdúszoboszlóiak szoros vereséget szenvedtek ugyancsak miskolci vendégeik ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!