Sport

2013.09.20. 10:03

Ismét remekeltek a debreceni kerekesek

Debrecen, Balmazújváros - A borongós idő sem akadályozta meg a DKSI-Freeriderz versenyzőit.

Debrecen, Balmazújváros - A borongós idő sem akadályozta meg a DKSI-Freeriderz versenyzőit.

Nemrégiben Balmazújvárosban rendezték meg az idei Hármascsapat Országos Bajnokságot, amelyen összesen harminckét csapat vett részt. A hajdúnánási út tíz kilométeres szakaszán két- illetve három kör teljesítése után hatvan kilométeres távon az elitek kategóriájában az Utensilnord Ora24.eu csapata diadalmaskodott a Cervelo Team Prolog és a Dr. Bátorfi CUBE Team előtt.

Az U19 fiú és U19 leány kategóriák negyven kilométeres versenyszámában szegedi győzelem született. Az amatőrök között három kategóriában rendeztek futamokat, itt mindhárom kategóriában debreceni siker született, ugyanis a DKSI-Freeriderz kerékpárosai állhattak a dobogó legfelső fokára. A DKSI sportolói egyébként ismét nagyon szép eredményekkel zárták a hétvégi megmérettetést, 40 év alatti felnőtt férfi kategóriában első helyen végzett a Nagy Gyula-Hajdú Barna-Magas Dávid trió, ők abszolút értékelésben a harmadik helyet szerezték meg.

Masters kategóriában szintén első helyezett lett a DKSI-Freeriderz együttese, a csapat tagjai Róka Tibor, Nagy Zoltán és Zsupos Sándor voltak. Ez a hármas teljesítményével abszolút értékelésben is első lett. Szilágyi Judit vezetésével a női csapatok között ugyancsak a DKSI bizonyult a legjobbnak.

A verseny nagyszerű erőpróba volt a cívisvárosban lebonyolításra kerülő Tour de Debrecen előtt, amelyet szeptember 22-én rendeztek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!