Sport

2013.09.25. 14:20

„Az atya a fiú ellen”

Debrecen - A lokista Vadnai Dániel szinte apjaként tekint Garami Józsefre, de nyerni akar az MTK ellen.

Debrecen - A lokista Vadnai Dániel szinte apjaként tekint Garami Józsefre, de nyerni akar az MTK ellen.

Fájó pofonba szaladt bele az OTP Bank Liga 8. fordulójában a DVSC-TEVA, a múlt hétvégéig a tabella élén álló debreceniek 3–0-ás vereséget szenvedtek a Győri ETO vendégeként és visszacsúsztak a harmadik helyre. A meccs során több védelmi hibát is elkövettek a piros-fehérek, az egyik legnagyobbat a második gól előtt, amikor Vadnai Dániel röviden – sőt talán fölöslegesen is, hiszen ha elengedi, kimegy a labda az alapvonalon túlra – szabadított fel, ennek következtében Völgyi elé került a játékszer, akinek lövésébe Kamber belepiszkált az ötösön belül és máris örülhettek a hazaiak.

Vétkesnek érzi magát

– Természetesen vétkesnek érzem magam a második találatban, rossz testhelyzetben értem a labdához, ezért lett rövid a felszabadítás – nyilatkozta lapunknak Vadnai Dániel. – Ráadásul senki nem szólt, hogy nincs mögöttem ellenfél, így ki is engedhetném a labdát, s én sem mértem fel jól a helyzetemet. Ez megpecsételte a sorsunkat, pedig úgy jöttünk ki a második félidőre, hogy minimum ikszre mentjük a meccset, de ezen a hibámon el is ment a mérkőzés. Az találkozót követő éjjelen és másnap is sokat rágódtam rajta, de nem tehettem mást, lezártam magamban a témát és most már előre tekintünk mindannyian, mert nyernünk kell vasárnap az MTK ellen – fogalmazott a védőként és védekező középpályásként is bevethető labdarúgó, aki éppen a fővárosi kék-fehérektől érkezett nyáron a Lokiba.

Megállítani Kantát

– Nagyon furcsa érzés lesz az MTK ellen pályára lépnem, hiszen hét évet húztam le ott, más klubom a DVSC előtt nem is volt – hozta szóba a különleges szituációt Vadnai. – Nyilván mindenkit úgy ismerek a klubnál, mint a tenyeremet, Garami Józsi bácsin kívül pedig nem volt más edzőm korábban a felnőtteknél, ő olyan, mintha az apám lenne. Ami a kék-fehérek őszi szereplését illeti, jócskán alulteljesít a gárda, ennél sokkal több van a társaságban és biztos vagyok benne, hogy jóval előrébb végeznek majd a bajnokságban a most elfoglalt 14. helyezésüknél. A legveszélyesebb labdarúgójuknak Kanta Józsefet tartom, de remélem, ha szerepet kapunk, Zsidai Lacival és a többiekkel vállvetve sikerül majd megállítanunk. Jó csapat az MTK, nem lesz könnyű dolgunk ellenük, de érzésem szerint itthon tartjuk majd a három pontot – zárta a beszélgetést a huszonöt éves futballista.

HBN-TN


Ismét az ultrák nélkül

Mint azt már többször megírtuk, a DVSC ultrái bojkottálják a Loki-meccseket, így tiltakozva az MLSZ által bevezetett szurkolói regisztráció ellen. Lapunk úgy tudja, hogy a cívisvárosi fanatikusok sem az MTK ellen, sem pedig a további őszi mérkőzéseken sem teszik tiszteletüket a lelátón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!