Sport

2013.09.18. 14:29

A végére maradtak az izgalmak

Debrecen - Hétvégén zárul az idei Traubisoda Megyei Strandröplabda Bajnokság.

Debrecen - Hétvégén zárul az idei Traubisoda Megyei Strandröplabda Bajnokság.

Utolsó fordulójához érkezik a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság: szeptember 21-22. között rendezik meg a zárófelvonást és díjátadót a Szeged Utcai Szabadidőparkban (SZUSZ).

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén első alkalommal tűzte ki azt a célt, hogy egy pénzdíjas nyolchelyszínes színvonalas bajnokságot szervez Hajdú-Bihar megye közkedvelt fürdőhelyein. Ennek köszönhetően a májusban induló eseménysorozatot Hajdúnánáson, Kabán, Tiszacsegén, Balmazújvároson, Hajdúszoboszlón, valamint Debrecen három strandján, a Kerekestelepiben, a Aquaticum Strandfürdőben, illetve a SZUSZ-ban rendezték meg. A sorozat csak nevében Hajdú-Bihar megyei, hiszen az egyes eseményekre Veszprémtől a fővárosig, Szegedtől Sződligetig jöttek a strandröplabda szerelmesei, sőt, afgán, holland, román versenyzők is indultak több fordulóban.

Még nem dőlt el

Az utolsó körben is szombaton lesznek a női, és a férfi versenyek, míg vasárnap a vegyes párosok mérhetik össze tudásukat. Jelentkezni mind két nap reggel 8 és 9 óra között lehet a szabadidőpark bejáratánál. Az egyes napok végén minden kategóriában eredményt hirdetnek, és átadják a pénzdíjat és a serleget.

A bajnokság a hölgyeknél alakult a legizgalmasabban: az utolsó forduló előtt Marczin Daniella és Kovács-Miskolczi Noémi azonos pontszámmal állnak, 28-28 ponttal. Amelyikük több egységet gyűjt az utolsó fordulóban, az nyeri a bajnokságot.

A férfiaknál a tabellát Szalóki István vezeti, de csak 2 pont az előnye Bakóczy Andrással szemben, így még itt sem dőlt el az elsőség és a helyezések kérdése.

A vegyes párosoknál Szabó Kármen 5 pont előnnyel vezet Orbán Attila előtt. Ebben a kategóriában nagy meglepetés lenne, ha változna az élen a helyzet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!