Sport

2013.09.23. 15:47

A fővárosiak sem tudtak kifogni a DEAC-on

Budapest, Debrecen - Az ELTE-BEAC vendégeként, a fővárosban lépett pályára a DEAC Futsal Club csapata a női futsal NB I. harmadik fordulójában. A debreceniek egy nagyszerű győzelemmel, míg a hazaiak egy csúfos vereséggel a hátuk mögött várták az egymás elleni ütközetet.

Budapest, Debrecen - Az ELTE-BEAC vendégeként, a fővárosban lépett pályára a DEAC Futsal Club csapata a női futsal NB I. harmadik fordulójában. A debreceniek egy nagyszerű győzelemmel, míg a hazaiak egy csúfos vereséggel a hátuk mögött várták az egymás elleni ütközetet.A cívisvárosiak rögtön a meccs elején magukhoz ragadták az irányítást és a vezetést, a negyedik percben Farkas Éva lőtte előnybe az övéit. Az első félidőben már további gól nem esett, így 1–0-s hajdúsági vezetésnél következett a második játékrész.

A szünet után is csak négy minutumot kellett várni egy találatra, Sallai Anita növelte a debreceni előnyt. A folytatásban Farkas duplázott, majd Tóth Angelika is betalált, vagyis magabiztos, 4–0-s sikert aratott a DEAC a fővárosban.

Mester Kata tanítványai három forduló alatt hat pontot gyűjtöttek, és jelenleg negyedikek a tabellán.

HBN


Női NB I. 3. forduló

ELTE-BEAC–DEAC Futsal Club (0-1) 0-4

Budapest, BEAC csarnok. Játékvezetők: Puskás Gabriella, Harmath Zsolt, Zimonyi Péter

ELTE: Pfundtner V. – Juhász A., Szabó A., Szabó É., Vida O. Cserék: Szőllősi J., Kiss K., Farkas M., Baksai É. Edző: Kénoszt Ferenc

DEAC: Kósa V. – Farkas É., Olág A., Tóth A., Radics Á. Cserék: Sallai A., Putnóczki P., Bai K., Erdős E., Angyal A. Edző: Mester Kata

Gól: Farkas É. (4 , 33 ), Sallai A. (24 ), Tóth A. (34 )

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!