Sport

2013.08.27. 16:15

DVSC-TVP néven kezdődhet a felemelkedés

Debrecen - A Lokinál mindenki nagyon bizakodó az új bajnoki idény előtt.

Debrecen - A Lokinál mindenki nagyon bizakodó az új bajnoki idény előtt.

Keresztelővel egybekötött szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott a Loki női kézilabdacsapata kedden a Hotel Óbesterben. Az újonnan érkezett játékosok, illetve a régi-új tréner bemutatása mellett fokozott hangsúlyt kapott az eseményen, hogy DVSC-TVP néven szerepelnek a hajdúsági hölgyek a jövőben.

Makray Balázs, a DVSC ügyvezetője fontosnak tartotta megemlíteni, hogy akit akartak, azt sikerült leigazolniuk, igaz, szerettek volna még egy kapust a cívisvárosba csábítani, ám ezt nem minden áron. Makray azt is elárulta, hogy a Loki két játékosa, Bálintová Réka és Simsik Cynthia meghívást kapott a szlovák válogatottba.

Az új névadó szponzor nevében Czibere Attila, a német vállalat magyarországi cégvezetője - ellentétben a hazánkban megszokott formulával – elárulta, hogy a főként gabonakereskedelemmel foglalkozó vállalat évi nettó 10 millió forinttal támogatja a csapatot. A debreceni székhelyű cég vezetője a Napló kérdésére elmondta, egyelőre egy éves a kontraktus, viszont mindenképpen hosszú távra szeretnének tervezni a DVSC-vel.

A teljes cikk, amiben megtalálható az új játékosok, a csapatkapitány, a vezetőedző és a többségi tulajdonos képviselőjének véleménye a csapatról és az új idényről a Napló szerdai számában olvasható.

HBN

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!