Sport

2013.07.26. 12:16

Kovács: „sok sikert a Lokinak!”

Debrecen - A Strömsgodset magyar csatára úgy véli, megérdemelten jutottak tovább.

Debrecen - A Strömsgodset magyar csatára úgy véli, megérdemelten jutottak tovább.

- Tökéletes idegenbeli meccset játszottunk – mondta a nyíregyházi Városi Stadion öltözőfolyosóján a támadó, miután csapata, a norvég Strömsgodset 3–0-ra elintézte a DVSC-t, többek között az ő góljának köszönhetően is.

– Tudtuk, hogy kulcsfontosságú lehet, ha mi rúgjuk az első gólt. Mivel 70-80 percig a kezünkben volt a találkozó, csak a meccs eleje és a vége volt a Lokié, a győzelmünk megérdemelt. Nem leptek meg minket a debreceniek, tudtuk, hogy megpróbálnak majd az elején gólt szerezni és akkor nekünk kettőt kellett volna rúgnunk. A legfontosabb az volt, hogy a védelmi hibákat kiküszöböljük, ugyanis az odavágó első félidejében katasztrofálisan játszottunk. Ez most sikerült, mert nem nagyon volt igazi helyzete a Debrecennek a kiállításig.

Nem szándékosan

A válogatott labdarúgó elmondta, a visszavágó előtt többet várt a házigazdáktól.

– A múlt héten sokkal jobban futballoztak és rengeteg helyzetet dolgoztak ki. Meg kell vallani, szerencsések voltunk otthon, de úgy vélem, összességében megérdemelten jutottunk tovább. Sok sikert kívánok a Lokinak, remélem, hogy a vasárnapi bajnokin jobb eredményt érnek el! Ami az első meccsen megsérült Joel Damahout illeti, nem értettem, miért mondták azt, hogy szándékosan okoztam sérülést neki. Összeütközött a térdünk, könnyen lehet, hogy a műfű is közrejátszott a sérülésében. Nálunk is előfordult térdszalag-szakadás, amikor lefektették a műfüvet a stadionban. Ezúton is szeretnék gyors felépülést kívánni a srácnak, remélem, mielőbb visszatérhet a pályára!

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!