Sport

2013.07.16. 17:33

„Jobbak leszünk, mint a múlt szezonban”

Debrecen - Nem kevesebb, mint tíz új játékost szerződtetett eddig a nyári szünetben a DVSC-TEVA, azaz kijelenthető: új együttes formálódik a Nagyerdőn.

Debrecen - Nem kevesebb, mint tíz új játékost szerződtetett eddig a nyári szünetben a DVSC-TEVA, azaz kijelenthető: új együttes formálódik a Nagyerdőn. A csapatépítésre azonban a szoros versenyprogram nem ad túl sok időt, ugyanis a debreceniek csütörtökön este hét órától a norvég Strömsgodsettel találkoznak idegenben az Európa Liga-selejtezőjében. Ennek kapcsán látta vendégül a Napló Kondás Elemért, a Loki vezetőedzőjét.

Nem várt mértékű változás történt a DVSC keretében, a sok új játékos érkezéséből arra lehet következtetni, távozók is lesznek szép számmal.

Kondás Elemér: Szükségünk volt néhány poszton erősítésre, úgy vélem, hogy jó labdarúgók jöttek hozzánk. Nyilván a keretünkben lévő futballisták száma nem lehet végtelen, ezért lesznek olyanok, akik máshol folytatják, sőt már távoztak is tőlünk néhányan. A keret már-már készen van, huszonhat mezőnyjátékost és három kapust akarunk foglalkoztatni, de lesz még némi mozgás.

Az interjút teljes egészében a Napló szerdai számában olvashatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!