Sport

2013.06.13. 08:27

Soltész László most a finneket üti

Debrecen - Hasznosnak ítélte, hogy kinti fighterekkel küzdhetett.

Debrecen - Hasznosnak ítélte, hogy kinti fighterekkel küzdhetett.A World Gladiators League középsúlyú világbajnoka keményen nyomja a melót Finnországban, Tamperében és Helsinkiben is részt vesz edzéseken.

Laci szombaton repült Finnországba, a földet érés után két és fél órásautóút várt rá, míg eljutott a tamperei célállomásig. Túl sokat nem pihent.

- Lepakoltunk, ettünk párfalatot, majd mentünk is a terembe, gurulni egyet, úgyhogy már szombat este elkezdődött az edzés – kezdte Laci a finnországi élménybeszámolót. – Bár edzésidőn kívül mentünk egy másik terembe néhány sráccal, de ez nem okozott gondot, van kulcsuk, össze szoktak járni edzés időn kívül is gyakorolni. A reggeli tréningeket is itt oldjuk meg, mert a másik terembe ilyenkor gi edzés van, este persze a no gi edzésekre oda megyünk. Vasárnap Helsinkiben voltunk szemináriumon, a téma főleg a boka- és térdfeszítések voltak. Itt ez nagyon megy, jól csinálják, edzéseken érzem is, hogy ezen a téren van hiányosságom bőven. Remélem, sikerülni a hétvége felé ezt korrigálni. A szeminárium végén lehetett küzdeni a résztvevőkkel, más klubok harcosaival, ami nagyon hasznos volt. Valamelyik nap lemegyünk itt, Tamperében MMA edzésre, kíváncsian várom…

HBN-BZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!