Sport

2013.06.06. 16:52

Ha kell, demonstrálni fognak

Debrecen - Amennyiben nem lesz előrelépés, a polgári engedetlenség eszközeihez nyúlnak az érdekeltek.

Debrecen - Amennyiben nem lesz előrelépés, a polgári engedetlenség eszközeihez nyúlnak az érdekeltek.Kirekesztő intézkedések a Debreceni Sportuszodában címmel tartott közös sajtótájékoztatót a Debreceni Aquasport Egyesület, és az érdekei képviseletére felkért Civil Fórum Debrecen Egyesület csütörtökön.

Az egyesület nehezményezte, hogy a Sportcentrum csak olyan időpontokat biztosított volna a sportolóik részére, amelyek alkalmatlanok, ráadásul fejenként 63.454 forintba kerülne havonta.

A Hajdú-bihari Napló természetesen az érintett feleket is megkérdezte az üggyel kapcsolatban, a Debreceni Sportcentrum és a Debreceni Búvárklub közös közleményben reagált. A válaszban többek között arról számolnak be, hogy a Debreceni Sportuszodát jelen pillanatban 12 különböző szervezet használja állandó bérlőként, így a létesítményt gyakorlatilag kinőtte a város, de a sportuszoda tervezett bővítése megoldást jelenthet a vízfelület telítettségére.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló június 7-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!