Sport

2013.06.27. 12:31

Fejlődik a Mikepércs FC, még több játékos jelentkezhet a soraikba

Mikepércs - Mikepércsen két éve működik újra futball klub, amelynek célja főleg az utánpótlás-nevelés.

Mikepércs - Mikepércsen két éve működik újra futball klub, amelynek célja főleg az utánpótlás-nevelés.

Először csak egy U11-es csapat vett részt a Bozsik-tornákon, majd egyre nőtt az érdeklődők száma, jelenleg hatvan igazolt játékossal büszkélkedhet a hajdúsági társulat. Gombos Imre beszámolt a klub jelenlegi életéről és sikereiről.

Toborzást tartanak

– Ma már van U16-os csapatunk, és létrejött egy felnőtt együttes is, melynek edzője Szabó Béla – korábban játékosként és edzőként is szolgálta a Lokit – akinek kezében összpontosul az egész egyesület szakmai munkája. Az utánpótlás csapataink közül tavaly a Bozsik-tornákon a 7 évesek, a 9 évesek és a 11 évesek vettek részt, ezen kívül elindítottuk az U13-as bajnokságot, amely a megyei csapatok részvételével zajlott. Felnőtt alakulatunk a Megye III-as bajnokságban második helyezést ért el, ezzel indulási jogot szerzett a magasabb osztályban való szereplésre. Ez az eredmény magával vonja azt, hogy U19-es csapatot is kell indítanunk A magasabb osztályban első évben egy tisztes helytállást tűzünk ki célként, a következő években pedig szeretnénk egyre jobb helyezéseket elérni – mondta Gombos, majd beavatott bennünket egy közelgő program részleteibe.

– Június 29-én, szombaton kilenc órakor egyesületünk tagtoborzást tart a mikepércsi sportpályán. Erre a válogatóra mindenki jöhet, öt éves kortól egészen a felnőtt korosztályig. Természetesen nem csak mikepércsieket várunk, hanem a környező falvakból, vagy éppen Debrecenből is jöhetnek hozzánk érdeklődők. Lányokat ugyancsak várunk a klubba, már van egy-két női focistánk, azonban szeretnénk csapatot kiállítani. A toborzásra jelentkezési lehetőség nyílik Szabó Bélánál (a 20/440-8100 telefonszámon), vagy ezen az e-mail címen – zárta le a beszélgetést Gombos Imre.

HBN-VL

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!