Sport

2013.06.19. 15:30

Bizonyítani akarnak az új fiúk

Debrecen - Horváth és Króner is nagy lehetőséget lát a debreceni kalandban, de tudják, nehéz dolguk lesz.

Debrecen - Horváth és Króner is nagy lehetőséget lát a debreceni kalandban, de tudják, nehéz dolguk lesz.

A nyári felkészülés első tréningjére kedden került sor a DVSC futballistáinál és máris két új arcot (a harmadik friss igazolás, Zsidai László szerdán délben írt alá) fedezhettünk fel a Debreceni Labdarúgó Akadémia pallagi edzőcentrumába megérkező játékosok között.

Nagy a konkurencia

Egyikük, a csatár Horváth Zoltán az NB I-ből most kiesett Egerből tette át székhelyét a cívisvárosba.

– A Ligakupában a Győrnek rúgott három gólom után keresett meg a vezetőség, hogy érdekelné őket a játékjogom, bevallom, alaposan megleptek ezzel – nyilatkozta lapunknak a hórihorgas, robosztus támadó. – Nem lehet más a célom, mint az, hogy beverekedjem magam a kezdőcsapatba, de tudom, remek csatárok vannak a Lokiban, tehát nem lesz könnyű dolgom – mondta a nyíregyházi származású labdarúgó.

Lehetőség a fejlődésre

A másik újonc a piros-fehéreknél a védő, Króner Martin, aki pár hónapja Vácról érkezett, de eddig az NB III-as Létavértesben futballozott.

– Teljesen más közeg fogadott, mint ahol eddig megfordultam, sokkal profibb körülmények vannak a Hajdúságban – beszélt a benyomásairól a mindössze 19 esztendős Króner. – Ahogyan Horváth Zolit, úgy engem is meglepett a lehetőség, biztos vagyok benne, hogy Debrecenben minden adott ahhoz, hogy fejlődni tudjak. Első lépésként azt tűztem ki magam elé, hogy minél több játékpercet kapjak, emellett természetesen szeretnék minél sikeresebb lenni a DVSC-vel, mert az nem kérdés számomra, hogy nagyszerű csapathoz szerződtem.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!