Sport

2013.05.02. 19:13

Végre már járógipszet kapott a kapus

Nyíregyháza - Oross Attila szombaton szurkolni fog társainak a Balmazújváros elleni bajnokin.

Nyíregyháza - Oross Attila szombaton szurkolni fog társainak a Balmazújváros elleni bajnokin.Majd egy hónapja történt, az edzés végén, hogy Oross Attila, a Nyíregyházi Kézilabda Klub rutinos kapusa a sarkához kapott. Azonnal tudta, hogy nagy a baj, elszakadt az Achilles-ina. Hamar jött a műtét, majd négy hosszú hét.

– Az nagyon kemény volt. Fekvőgipszben, a lakásban szörnyű volt – kezdte visszaemlékezését az elmúlt időszakra Oross Attila. – Pár napja aztán végre járógipszet kaptam, így már valamelyest elviselhetőbb. Ez két hétig lesz a lábamon, aztán jön egy hónap gyógytorna. Utána majd meglátjuk. Szeretném folytatni, a doktor szerint százszázalékos lehet a gyógyulás, ha odafigyelek, márpedig oda fogok figyelni. Érdekes, hogy amikor a baj történt szakadt a hó, most, amikor végre járógipszet kaptam, és végre kimozdulhatok a lakásból, kánikula van.

Oross Attila szombaton ott lesz a hazai meccsen, amikor is a Balmazújváros lesz a vendég.

– Azt itthoni meccseket hozni kell és akkor még a dobogós helyezés is elérhető. Természetesen szombaton ott leszek a mérkőzésen és szurkolni fogok a srácoknak, egyelőre csak ennyit tehetek – így a kapus.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!