Sport

2013.04.09. 12:23

Szomorkás Tisza-parti kosárrandevú

Debrecen - Utolsó idegenbeli bajnokiját játssza szerdán a debreceni kosárcsapat.

Debrecen - Utolsó idegenbeli bajnokiját játssza szerdán a debreceni kosárcsapat.Közeledik a szezon vége, amin a gyanúk szerint mind a szurkolók, mind a vezetők, és maguk a játékosok is szeretnének már túl lenni. Az már rég eldőlt, hogy a Factum biztosan kiesik az élvonalból - a hajdúsági gárda sajnos már nagyon régen kibérelte magának a tabella utolsó helyét – így már csak a tisztességes búcsú reményében utazik el Szegedre az együttes.

Mivel a vendéglátó sem szerepelt túl fényesen ebben a szezonban – konkrétan csak cívisvárosi kosarasokat előzik meg jelenleg - így a dél-alföldi klubvezetők döntése értelmében a két csalódott csapat 18 órakor kezdődő mérkőzését ingyen tekinthetik meg az újszegedi sportcsarnokba kilátogató szurkolók.

Az alapszakasz során a Tisza-partiak oda-vissza legyőzték a Debrecent, de azóta meggyengültek, hiszen költségkímélő szempontok alapján megváltak egyik amerikai légiósuktól, az átlagban 15 pontot dobó Anthony Gurleytől. Ennek tükrében nem tűnik lehetetlen küldetésnek akár az idegenbeli győzelem kivívása sem, noha tudjuk, az idei pontvadászatban még nem jött össze a bravúr Jason Okrzesik együttesének. Ez idő tájt tényleg igaz lehet a mondás: most, vagy soha.

HBN–MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!