Sport

2013.04.07. 10:43

Remek kezdés után erős visszaesés

Már a mérkőzés elején, a 6. percben Urbin Péter révén megszerezte a vezetést a Balmazújváros a Ferencváros II. ellen a debreceni Oláh Gábor utcai műfüves pályán, zárt kapuk mögött lejátszott találkozón.

Már a mérkőzés elején, a 6. percben Urbin Péter révén megszerezte a vezetést a Balmazújváros a Ferencváros II. ellen a debreceni Oláh Gábor utcai műfüves pályán, zárt kapuk mögött lejátszott találkozón. A folytatás már nem volt ilyen sikeres a Híres-legénységnek, ugyanis a szünetig egyenlített, majd a második játékrészben még két góllal megterhelte a Fradi a vendéglátók hálóját, kialakítva a 3-1-es ferencvárosi sikert.

HBN


Tények

BALMAZÚJVÁROS–FERENCVÁROS II 1–3 (1–1)

Debrecen, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovács G. (Becséri G., Galán) 

 BALMAZÚJVÁROS: Szalma – Bokros, Forgács, Papp F. (Ludánszki I., a szünetben), Németh Á. (Sándor I., 67.) – Nagy R., Kónya M., Szőllősi F., Virágh – Belényesi – Urbin. Vezetőedző: Híres Gábor

FERENCVÁROS II: Kunsági – Simita, Erdei, Vattai, Birtalan J. – Popgeorgiev (Erdei, 67.), Vass M., Kónya B. – Papp M. (Kleizer, 90.) – Nyilasi B., Nehéz. Edző: Lipcsei Péter

Gólszerző: Urbin (1–0) a 6., Pantelisz (1–1) a 23., Nehéz (1–2) a 61., Nyilasi B. (11-esből, 1–3) a 64. percben

MESTERMÉRLEG

Híres Gábor: – A téli felkészülésünk jól sikerült, viszont a kezdeti jó formánkat a négyhetes kihagyást követően nem tudtuk átmenteni.

Lipcsei Péter: – Fegyelmezett, jó játékkal megvertünk egy jó csapatot. Külön öröm a fiatal játékosok teljesítménye, ami biztató a jövő szempontjából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!