Sport

2013.03.06. 10:06

Salakmotor - Menedzser szemlélettel

Budapest - Nagy Róbert, a salakmotorosok új szakágvezetője reformokat ígér.

Budapest - Nagy Róbert, a salakmotorosok új szakágvezetője reformokat ígér.A közelmúltban a MAMS (Magyar Motorsport-szövetség) tisztújító közgyűlést tartott, ahol a várakozásoknak megfelelően menedzser szemléletű elnökség került pozícióba. A tisztújító közgyűlést követően a klubok által közelmúltban írásban leadott javaslatok alapján a szövetség elnöksége Nagy Róbertet kérte fel a salakszakág új vezetőjének.

Készül a program

– A megbízatást, a bizalmat ezúton is megköszönve elfogadtam. Tettem ezt azért, mert hiszem, hogy lehet pozitív változásokat elérni szeretett sportunk életében, még akkor is, ha ezekben a mostoha időkben szinte minimális külső forrás sem igazán mozgósítható a fejlődések érdekében. Ugyanakkor látva a MAMS elnöke által kijelölt menedzser szemléletű új út irányát, úgy ítéltem meg, elérkezett az ideje annak, hogy ehhez igazodva a salakszakág további működésében is e rendezőelv kapjon a jövőben reprezentatív szerepet. Meglátásom szerint a működésre fordítható forrást csak abban az esetben lehetséges biztosítani, ha előbb mi magunk teszünk le az asztalra egy jól működő szervezeti struktúrát. Ennek érdekében máris teljes gőzzel dolgozunk azon, hogy haladéktalanul elkészítsük szakági működésünk programját, s az ehhez tartozó szabályrendszereket, mert azt gondolom, hogy előrelépést csak tervszerű

keretek között vagyunk képesek felmutatni – fogalmazott a mams.hu-n Nagy Róbert a székfoglalójában.

Újra megpróbálja

Az újdonsült szakágvezető tisztában van azzal, hogy bizonyítania kell ahhoz, hogy minden klubvezető elfogadja a változtatások létjogosultságát.

– Addig is, amíg e bizalmi légkör megformálódik, kérek mindenkit, hogy akármit hall is a jövőben, ne üljön fel különböző híreszteléseknek, hiszen a legitim információ kizárólag szakágunk valamely jövőbeli testületénél található meg. Amint e csoportok felállításra kerültek, gondoskodni fogok arról, hogy bárkinek bármi kérdése felmerül, kommunikációs csatorna nyíljék számára az érintett szakterülethez. Első lépésem, hogy anyagaink kidolgozása után haladéktalanul szakági értekezletet hívok össze, ahol kialakított új rendszerünk megvitatásra kerül. Az értekezlet előkészítésére már összehívtam egy előkészítő bizottságot, melynek tagjai jómagam, valamint Kócsó Antal és Vadász János. A szakági klubokat is levélben kértem, hogy amennyiben bármely klubnak rendelkezésére áll komplett program a szakág működtetése tekintetében, vagy ilyen kidolgozására készül, azt a szakági értekezletet megelőzően a saját programommal való összedolgozás céljából írásban megküldeni szíveskedjenek – nyilatkozta Nagy Róbert, aki 2008-ban hét hónapig már betöltötte ezt a posztot.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!