Sport

2013.03.01. 11:28

Egykor rangadó volt

Debrecen - A Nyíregyháza elleni mérkőzéssel zárja az alapszakaszt a debreceni kosárcsapat.

Debrecen - A Nyíregyháza elleni mérkőzéssel zárja az alapszakaszt a debreceni kosárcsapat.Miután a legutóbbi fordulóban Szombathelyen egy megsemmisítő vereség keretein belül feltörölték a padlót a factumos fiúkkal, így a regionális rivális nyíregyháziak ellen kutya kötelessége odatenni mindenkinek magát, ezzel némileg köszörülve a csorbán.

A hétközi nyolcvannyolc pontos vereség önmagában is sokkoló, de ha ehhez hozzávesszük, hogy a gárda mindössze 42 dobott pontra volt képes a mérkőzésen, még lehangolóbb a kép. A kevés pozitívum egyik az újonc Medve Máté játéka volt, a Fehérvárról érkezett fiatal bedobó biztató produkcióval rukkolt elő debütálása során.

Remélhetőleg tényleg ez volt a mélypont, és innentől már csak felfelé vezet az út, így végül emelt fővel tudja befejezni majd a szezont a gárda. Ennek első lépése lehet a szabolcsiak elleni győzelem, egy ilyen zakó után amúgy is illenék a még mindig kitartó, igaz egyre apadó létszámú közönséget kiengesztelni. Az ellenfél a tabellán elfoglalt helyezése alapján ideálisabb nem is lehetne, hiszen a piros-kékek utolsó előttiek, tetejében idegenben az eddigi összes bajnokijukat elveszítették. Ferenczi Tamás fiai kifejezetten pocsék formában vannak, hiszen az utolsó négy pályára lépésük alkalmával kivétel nélkül lógó orral hagyták el a játékteret. A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!