Sport

2013.01.09. 09:52

Nyíradonyban a kispálya nagyágyúi

Teremlabdarúgás - Jubileumi, tizedik megmérettetéséhez érkezik a Liget Kupa teremlabdarúgó torna.

Teremlabdarúgás - Jubileumi, tizedik megmérettetéséhez érkezik a Liget Kupa teremlabdarúgó torna.Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Liget Kupa kispályás labdarúgó tornát, az eseménynek a már megszokott módon ismét a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnok ad otthont péntektől. A szervezők örömére megint nagy volt az érdeklődés az évek során hagyományossá vált rendezvényre, amiben közrejátszhatott az is, hogy a torna összdíjazása 600 ezer forint, amiből a győztes csapat közel 300 ezer forintot kasszíroz.

Közel harmincan

A megmérettetésre huszonnyolc együttes adta le a nevezését, köztük a tavalyi címvédő Balmazújváros Pusztadrog Kft. nevű gárdája is. A kupára tizenöt debreceni gárda jelentkezett, köztük a Fékcentrum, a DASE-Lovarda, a Hotel Délibáb, a Karbon, a Defreto FC, a Galaktikusok, a DVSC U18, a Real Team FC, a Kalóz Pub és a Füredi Söröző. Rajtuk kívül pályára lép a Monostorpályi KFC, a Hajdúsámson, a Nyíradonyi Huszárok, a Tatárka Baráti Köre, illetve Nemzeti Tiszafüred is.

Az induló csapatok soraiban több kiemelkedő tudású labdarúgót találunk, többek között Kerekes Zsombort és Madar Csabát, akik a Hotel Délibáb együttesét erősítik, a Füredi Söröző játékosa lesz Berecz Zsolt, míg a Karbon társulatában egy amatőr válogatott kerettagot fedezhetünk fel Domokos Imre személyében.

Ingyenes belépés

A csoportmérkőzések péntek délután 16 órától kezdődnek a Hajdúhadház–Hotel Délibáb összecsapással. A péntek délutáni csoportmérkőzéseken többek közt pályára lép a Balmazújváros NB II-es csapata, a DASE és a Szertár Sportbolt csapata. Szombaton reggel 9 órától folytatódnak a csoportküzdelmek, majd vasárnap szintén 9 órától már a helyosztóknak ad helyet a sportcsarnok. A Liget Kupa döntőjét 17.45-től játsszák. A tornára a belépés díjtalan.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!