Sport

2013.01.15. 07:26

Másodszor rendezik meg a Magyar Labdarúgás Fórumát szerdán

Budapest, 2013. január 15., kedd (MTI) - A két évvel ezelőtti eseményhez hasonlóan a hazai sportági szövetség (MLSZ) szerdán másodszor rendezik meg a Magyar Labdarúgás Fórumát a Papp László Budapest Sportarénában.

Budapest, 2013. január 15., kedd (MTI) - A két évvel ezelőtti eseményhez hasonlóan a hazai sportági szövetség (MLSZ) szerdán másodszor rendezik meg a Magyar Labdarúgás Fórumát a Papp László Budapest Sportarénában.Az egynapos eseményen - amelyen az MLSZ honlapján található regisztrációs űrlap kitöltésével lehet részt venni - négy teremben zajlanak majd az előadások 10 órától egészen 16 óráig.

A program plenáris üléssel kezdődik, amelyen Csányi Sándor MLSZ-elnök mellett a világhírű - már visszavonult - olasz játékvezető, Pierluigi Collina is felszólal majd.

A négy teremben nyolc témát, a sportegészségügyet, a sportpszichológiát, a futball-létesítmények és a szurkolók helyzetét, az utánpótlás-képzést és a játékvezetést, valamint a magyar labdarúgás gazdasági alapjait és az amatőr futball fejlesztését érintik majd a beszámolók.

Az előadásokat a sportág szinte minden szegmenséből érkező szakértők tartják, így többek között Nyilasi Tibor, George F. Hemingway, Riskó Géza, Studniczky Ferenc, Máté Pál, Buzgó József, Prukner László és Soós Ágnes.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!