Sport

2012.12.06. 14:23

DVSC-TEVA - Fegyelmezetlenek voltak

Labdarúgás - A „Némethek” ténykedésének hála a Loki vereséggel zárta az őszt.

Labdarúgás - A „Némethek” ténykedésének hála a Loki vereséggel zárta az őszt.A havazás miatt műfüves pályán játszotta le a DVSC-Teva csapata idei utolsó tétmeccsét: a debreceniek 1–0-s vereséget szenvedtek az Eger együttesétől a Ligakupa 6. fordulójában. Nem indult jól a találkozó hazai szempontból, hiszen egy védelmi hiba következtében Németh Norbert révén már a 2. percben vezetést szereztek az egriek. Több nagy helyzet is adódott a debreceniek előtt a folytatásban, azonban nem tudott élni ziccereivel a Loki, mely Németh Ádám játékvezető szigorú ítéletei nyomán (Kulcsár Tamást és Pölöskey Pétert is reklamálásért állította ki) kilenc emberrel fejezte be az 1–0-ra elveszített derbit. Öröm az ürömben, hogy a piros-

fehérek jobb gólkülönbségüknek hála még így is csoportjuk éléről várhatják a tavaszi folytatást.

Kimaradtak a helyzetek

– Bár a csapat már biztos továbbjutó volt, természetesen ezt a meccset is meg szerettük volna nyerni – kezdett bele értékelésébe Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője. – Nem úgy indult a játék, ahogy terveztük, hiszen hamar hátrányba kerültünk, ezután már csak futottunk az eredmény után. Időközben ketten is piros lapot kaptak tőlünk, de még kilenc emberrel is fölényben játszottunk, több nagy helyzetet is kialakítottunk. Ez most így alakult, várjuk a sorsolást – vélekedett a Debrecen mestere, aki a kiállításokra is reflektált. – Óriási fegyelmezetlenség volt a játékosok részéről, a játékvezető ítéleteit minden esetben tolerálni kell. Persze így idény végén már fejben is fáradtabbak a labdarúgók, esetleg rosszabbul esik nekik a velük szemben elkövetett szabálytalanság, azonban ez sem mentesíti őket – osztotta meg lapunkkal Kondás Elemér. A Napló a két kiállított játékosnál is érdeklődött az ítélettel kapcsolatban, azonban Kulcsár Tamás és Pölöskey Péter sem szeretett volna nyilatkozni ezzel kapcsolatban.

A DVSC labdarúgóinak egyik fele már hétfőn átesett Pesten egy spiroergometria vizsgálaton, a csapat másik része pénteken utazik a fővárosba, hogy felmérjék élettani funkciójukat. A Loki számára ezzel befejeződött a 2012-es év, jön a jól megérdemelt pihenő a cívisvárosiaknak is, hogy aztán januárban újult erővel vethessék bele magukat a munkába.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!