Sport

2012.11.15. 16:31

Válogatott hiányzója lehet a Lokinak

Labdarúgás - Mészáros Norbert ismét megsérült, játéka kérdéses az MTK ellen, Szűcs István helyettesítheti.

Labdarúgás - Mészáros Norbert ismét megsérült, játéka kérdéses az MTK ellen, Szűcs István helyettesítheti.Nincs szerencséje Mészáros Norbertnek az utóbbi időben, ugyanis a védő az őszi szezon hajrájában több mérkőzést is kénytelen volt kihagyni, hol betegség, hol pedig combsérülés miatt. Ezúttal is az utóbbiról van szó, a játékos kedden elhagyta a válogatott telki edzőközpontját és hazautazott, mert a combhajlítója rakoncátlankodik. Mészáros játéka kérdésessé vált a szombati, MTK elleni meccsre, amennyiben nem épül fel, Szűcs István vagy Ludánszki Bence lehet Dajan Simac párja a Loki védelmének tengelyében.

Bízik a győzelemben

Ugyan van még ezen a poszton szereplő labdarúgója a DVSC-nek, de sem Varga Róbert, sem Máté Péter nincs olyan állapotban, hogy pályára léphessen szombaton. Máté már a csapattal készül, de időbe telik, míg az augusztusban bokaszalag-szakadást szenvedett futballista ismét teljes értékű harcos lesz.

– Sok gyakorlatot együtt végzek a többiekkel és a passzokat, a beíveléseket is gond nélkül végrehajtom, de az egymás elleni játékban még nem veszek részt, arra csak a jövő héten kerül majd sor – számolt be lapunknak Máté. – Hogy mikor léphetek újra pályára? Valószínűleg az idény hátralévő meccsein már nem, erre csak jövőre kerülhet sor. Örülök, hogy lassan kilábalok ebből a sérülésből, mert egy futballistának mindig rossz kívülről nézni a mérkőzéseket. Természetesen nagyon szurkolok csapatnak, bízom benne, hogy szombaton végre sikerrel járnak a srácok és begyűjtik a roppant fontos három pontot az MTK ellen. Minden együttes életében vannak rosszabb időszakok egy-egy szezonon belül, abban reménykedem, hogy a DVSC-nek a múlt heti, Ferencváros elleni derbivel lezárult ez a rossz periódusa – nyilatkozta a huszonhét esztendős hátvéd.

A debreceniek védelmében egy változás biztosan lesz a legutóbbi kilencven perchez képest, ugyanis a jobbhátvéd Nagy Zoltán begyűjtötte ötödik sárga lapját, helyét vélhetően Bernáth Csaba veszi át.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!