Sport

2012.11.06. 11:29

A DEAC „juttatta hozzá” első győzelméhez a Veszprémet

Futsal - Fordulatos, sok gólos mérkőzésen szenvedtek vereséget a debreceni futsalosok.

Futsal - Fordulatos, sok gólos mérkőzésen szenvedtek vereséget a debreceni futsalosok.Megtört a lendülete a feljövőben lévő DEAC Armada csapatának, hiába az elmúlt két fordulóban elért sikerek, a Veszprém megállította Darányi Antal csapatát. A Haladás ellen aratott győzelem és az Aramisszal szemben kiharcolt döntetlen után az addig nyeretlen veszprémiekkel kellett összemérnie tudását a cívisvárosiaknak a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban.

Nem indult jól a mérkőzés a hazaiak számára, a 13. percben a dunántúliak már 2–0-ra vezettek. Röpke öt minutummal később azonban változott a játék képe, Fekete Viktor duplájának és Berecz Zsolt találatának hála fordított az Armada, így 3–2-es vezetésnél jött a szünet.

A második játékrészben sem volt hiány gólokban, ám míg a vendégek még ötször találtak be, addig a DEAC csak kétszer, így alakult ki a 7–5-ös végeredmény a veszprémiek javára. Az Armada így a tabella nyolcadik helyéről várja következő összecsapását, melyet a Gödöllői bikák ellen vív majd meg november 12-én.

HBN

 

A tények

DEAC Futsal Club–1. FC Veszprém 5–7 (3–2)

Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok. Vezette: Viczián Mátyás.

DEAC: Katona G. – Fekete V., Varga D., Nagy I., Fábri D. Cserék: Berecz Zs., Gyügyei Z., Pallai Zs., Sánta J. A., Kövér I., Varga Z. Edző: Darányi Antal.

Veszprém: Kasza V. – Bényi K., Tar T., Hazuga S., Szabadfi P. Cserék: Sárdi M., Pálfi R., Finta P., Bakay F., Vas F., Marosvölgyi T., Weisz Z. Edző: Németh Gábor.

Gól: Fekete V. (14., 16., 32.), Berecz Zs. (18.), Fábri D. (39.), illetve Bakay F. (11.), Bényi K. (13.), Vas F. (27., 32.), Finta P. (33., 37.), Hazuga S. (37.).

Sárga lap: Berecz Zs., illetve Finta P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!