Sport

2012.10.09. 16:45

A listavezetőtől szenvedett vereséget a DEAC

Futsal - Nem bírtak el az eddig veretlen Szeged gárdájával a debreceni futsalosok.

Futsal - Nem bírtak el az eddig veretlen Szeged gárdájával a debreceni futsalosok.

Az éllovas UTC Futsal Team otthonába látogatott a DEAC Armada az első osztályú futsal bajnokság hatodik fordulójában. Nem idult jól a találkozó debreceni szempontból, hiszen a 10. percre Dürgő Péter, Takács Renátó (2) és Hernády Márk találataival 4-0-ra húzott el a házigazda Szeged. A cívisvárosiak Berecz Zsolt révén a 13. minutumban tudtak csak szépíteni, azonban erre is azonnal jött a szegediek válasza, így visszaállt a négygólos különbség, 5–1-es állásnál vonultak pihenőre a csapatok.

Fordulás után ismét hamar „beköszönt” az ellenfél, Polczer szerzte meg az UTC hatodik gólját, amit nem hagyott szó nélkül a DEAC, Berecz duplája révén 6–3-ra módosult az eredmény. Ezt követően pár perces gólcsend következett, ám a hajrára ismét belendültek a focisták, a házigadák még háromszor, a vendégek pedig egyszer találtak be, így alakult ki a 9–4-es végeredmény.

A másik hajdú-bihari NB I-es együttes, az MVFC még múlt hét pénteken játszotta le hatodik fordulóban esedékes meccsét, akkor az újfaluiak 6–1-re verték a Rubeola FC Csömör gárdáját.

 

A tények

UTC Futsal Team-DEAC Futsal Club 9-4 (5-1)

Szeged, Újszegedi sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Medovarszki, Benyovszki, Csatári.

UTC: Tombácz - Trucz, Koncz, Tóth A, Hernády. Csere: Hegyesi, Dürgő, Puskás, Bullás, Takács R., Polczer, Béry (kapus). Edző: Brinszky Adrián.

DEAC: Szalánczi - Nagy I., Sánta, Fábri, Berecz. Csere: Szabó Cs., Tar, Gyügyei, Varga D. Vezetőedző: Darányi Antal.

Gól: Dürgő (4., 13.), Takács (7., 8.), Hernády (10.), Polczer (22., 32.), Tóth A. (34.), Trucz (40.), illetve Berecz (13., 22., 23.), Tar (28.).

Sárga lap: Trucz (21.), illetve Berecz (4.), Gyügyei (7.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!