Sport

2012.09.18. 15:42

Három meccsig az újvárosi padon Pajkos János

Labdarúgás - Pajkos János legutóbb 2007-ben dolgozott edzőként, de nem tart az új kihívástól.

Labdarúgás - Pajkos János legutóbb 2007-ben dolgozott edzőként, de nem tart az új kihívástól.Amíg a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vezetése Arany László utódját keresi a kispadra, addig a csapat a szakmai igazgató, Pajkos János irányításával készül az előtte álló feladatokra. – Nagyon sajnálom a történteket, számomra érthetetlen, miért nem a várakozásoknak megfelelően alakultak a dolgok, hiszen Arany Laci jól dolgozott a klubnál. A kialakult helyzetben elvállaltam, hogy a következő két hétben, ami két bajnoki és egy Magyar Kupa-mérkőzést jelent, ellátom a szakvezetői posztot – nyilatkozta a Naplónak Pajkos János, aki azt is elárulta, mielőtt rábólintott a balmazújvárosiak kérésére, egyeztetett a DEAC vezetőivel is, hiszen a debreceni egyetemistáknál ő a labdarúgó utánpótlás szakmai igazgatója. – Szerencsére nagyon jó a kapcsolat a két együttes között, ezért is engedélyezték a DEAC illetékesei, hogy elvállaljam ezt a kéthetes munkát Újvároson.

Minél több pontot

Pajkos János komoly edzői múlttal rendelkezik, a DVSC, a Békéscsaba, a DVTK és a Győri ETO kispadján összesen 90 élvonalbeli meccsen ült. – Legutóbb 2007-ben dolgoztam vezetőedzőként, de ez egy olyan szakma, amit nem lehet elfelejteni. Természetesen az a célunk, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsük a bajnokságban, bár ez a Ferencváros II és a listavezető Mezőkövesd ellen nem lesz könnyű feladat. De a sport azért szép, mert nincs benne lehetetlen...

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!