Sport

2012.08.17. 14:48

Premier League - A fogadóirodáknál a Manchester City a favorit

Budapest, 2012. augusztus 17., péntek (MTI) - A brit fogadóirodák egyértelműen a címvédő Manchester Cityt tartják a legesélyesebbnek az első hely megszerzésére a szombaton kezdődő angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.

Budapest, 2012. augusztus 17., péntek (MTI) - A brit fogadóirodák egyértelműen a címvédő Manchester Cityt tartják a legesélyesebbnek az első hely megszerzésére a szombaton kezdődő angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.A bukmékerek a feltett tét 2,25-2,35-szörösét fizetik ki a City címvédése esetén - többek között ez derült ki a fortunaweb.hu szerencsejáték hírportál fogadóirodákat összehasonlító elemzéséből.

Bár a Manchester United az elmúlt szezonban csak az utolsó percekben csúszott le az első helyről, az oddsok alapján idén is a második helyre várják a fogadóirodák az együttest, és 2,95-3,35-szörös nyereményt fizetnek Sir Alex Ferguson csapatának sikere esetén.

A Bajnokok Ligája-győztes Chelsea az irodák ajánlata alapján harmadik az esélyesek között, ha aranyérmes lenne a gárda, a feltett összeg öt-hatszorosát kapnák meg a szezon végén a szerencsés fogadók.

Az Arsenal elsősége 11-15, a Liverpoolé 21-34-szeres nyereményszorzóval játszható meg.

Az oddsok szerint a gólkirályi címre Robin van Persie, a Manchester United frissen szerződtetett támadója - az előző szezonban is ő érte el a legtöbb találatot, akkor még az Arsenal játékosaként -, illetve új csapattársa, Wayne Rooney, valamint a Chelsea spanyol légiósa, Fernando Torres a legesélyesebb.

Az első menedzser, akit menesztenek, Nigel Adkins, a Southampton szakvezetője lehet a fogadóirodák szerint.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!