Sport

2012.08.15. 14:30

Magyar válogatott - Egervári kezdőcsapata

Budapest, 2012. augusztus 15., szerda (MTI) - Kihirdette kezdőcsapatát Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya: az izraeliek elleni felkészülési mérkőzésen ott lesz a pályán a Csehországban győztes gólt szerző fehérvári Gyurcsó Ádám is.

Budapest, 2012. augusztus 15., szerda (MTI) - Kihirdette kezdőcsapatát Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya: az izraeliek elleni felkészülési mérkőzésen ott lesz a pályán a Csehországban győztes gólt szerző fehérvári Gyurcsó Ádám is.A magyarok összeállítása a szövetség honlapja alapján:

Bogdán Ádám - Varga József, Mészáros Norbert, Juhász Roland, Laczkó Zsolt - Pintér Ádám - Gyurcsó Ádám, Koman Vladimir, Szakály Péter, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám

A találkozó - amelyet az M1 élőben közvetít - 20:30-kor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban. A magyaroknak ez az utolsó mérkőzésük az Andorra elleni találkozóval szeptember 7-én kezdődő kezdődő világbajnoki selejtezősorozat előtt.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!