Sport

2012.08.13. 15:41

London 2012 - DVD-t készít az olimpia megnyitójáról Danny Boyle

Los Angeles, 2012. augusztus 13., hétfő (MTI) - DVD-n megjelenő játékfilm hosszúságú anyagot vág össze Danny Boyle a londoni olimpia megnyitó ceremóniájáról, amelyet ő rendezett.

Los Angeles, 2012. augusztus 13., hétfő (MTI) - DVD-n megjelenő játékfilm hosszúságú anyagot vág össze Danny Boyle a londoni olimpia megnyitó ceremóniájáról, amelyet ő rendezett.A DVD a rendezvény körüli néhány még nyitott kérdésre is választ ad. Lehetőséget ad arra is, hogy azokat a kulturális utalásokat, amelyek a tévés élmény során esetleg elvesztek, alaposabban megértsék a nézők

- idézte Boyle-t a The Guardian című brit napilap online kiadása.

A rendező szavaiból nem derült ki, hogy mikorra várható a DVD megjelenése. Boyle azonban elárulta, hogy a ceremónia kedvéért rövidre vágott klipeket a filmváltozatban bővebb lére tudja ereszteni, és így szerinte az a változat érthetőbb és érdekesebb lesz. Az atléták bevonulását viszont felgyorsítják, hogy ne vegyen el annyi időt az egész műsortól.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!