Sport

2012.08.06. 11:36

DVSC-Fórum - Megmutatkoztak a hiányosságok

Kézilabda - Dakos Noémi részleges bokaszalag-szakadás miatt kényszerpihenőn van.

Kézilabda - Dakos Noémi részleges bokaszalag-szakadás miatt kényszerpihenőn van.Az elmúlt héten három edzőmérkőzésen lépett pályára a Loki női kézilabdacsapata, a debreceniek előbb Békéscsabán mérkőztek a helyiekkel, majd a hét végén az osztrák kirakatcsapat, a Hypo NÖ, illetve a Vác volt az ellenfele a DVSC-Fórumnak.

A hajdúságiak a Viharsarokban sokkal összeszedettebben, jobban játszottak az Előre ellen, mint tették azt egy héttel korábban a Hódosban, de a vereséget így sem kerülhették el a piros-fehérek (30–34). Szombaton egy nap alatt két felkészülési derbi várt Bíró Imre tanítványaira, délelőtt kétszer 20 perc erejéig a Hypóval meccseltek, majd délután a Vác ellen kézilabdáztak Varsányiék; az előbbi találkozót 25–16-ra, a második mérkőzést 34–25-re elvesztették a cívisvárosiak.

Újabb meccsek

– A Békéscsaba és a Hypo ellen voltak jó momentumaink, viszont a Vác a nyitott védekezésével „bedarált” bennünket. A csapat hiányosságai megmutatkoztak ezeken a meccseken, főleg védekezésben kell sokat fejlődnünk – fogalmazott Bíró Imre, a Loki vezetőedzője, aki kitért arra is, hogy Dakos Noémire továbbra sem számíthat, hiszen a kiváló beállónak részleges bokaszalag szakadása van, ezért pihennie kell a héten.

A DVSC-Fórumra a tréningek mellett újabb edzőmérkőzések várnak, a Kiskunhalas alakulata pénteken látogat Debrecenbe, előbb 11 órától, majd 16.30-tól mérkőznek a felek a Hódosban – a találkozókat bárki ingyenesen megtekintheti.

HBN

 

Az eredmények:

BÉKÉSCSABA–DVSC-FÓRUM 34–30 (16–14)

HYPO NÖ-DVSC-FÓRUM 25-16 (15-9)

VÁCI NKSE-DVSC-FÓRUM 34-25 (19-9)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!