Sport

2012.07.24. 17:40

London 2012 - Elődöntőt remélnek a brazil női kézilabdások

London, 2012. július 24., kedd (MTI) - Világversenyen minden idők legjobb eredményét elérve, legalább az elődöntőbe szeretne jutni a brazil női kézilabda-válogatott a pénteken kezdődő londoni olimpián.

London, 2012. július 24., kedd (MTI) - Világversenyen minden idők legjobb eredményét elérve, legalább az elődöntőbe szeretne jutni a brazil női kézilabda-válogatott a pénteken kezdődő londoni olimpián.Morten Soubak szövetségi kapitány elmondta: a felkészülésük remekül sikerült, ami erőt ad csapatának, így optimistán várják a rajtot.

"Szeretnénk mind a szurkolóinknak, mind az ellenfeleknek meglepetést okozni azzal, hogy elődöntőbe jutunk" - jegyezte meg a dán szakvezető.

A brazilok részt vettek az utóbbi három olimpián, legjobb eredményük egy hetedik hely Athénból, ugyanakkor tavaly, a hazai rendezésű világbajnokságon ötödikek lettek; nagy tornán korábban soha sem végeztek ilyen előkelő helyen.

Spiller István, az MTI különtudósítója jelenti.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!