Sport

2008.06.05. 14:47

Gera a Fulhambe tart?

<p>A West Bromwich Albion magyar légiósáért a Portsmouth után újabb angol klub, a Fulham is jelentkezett - állítja a Birmingham Mail című angol napilap internetes oldala. <A href="http://www.videonezo.hu/members.gyemantver/Gera_Zoli_regen.avi/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.gyemantver/Zoltan_Gera.avi/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" />&#160;<IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Eddig úgy volt, hogy a középpályás a Portsmouth-ban folytatja a pályafutását, de most úgy tűnik, hogy inkább a Fulham ajánlatát fogadja el. Gera döntését csak a jövő héten hozzák nyilvánosságra, de az ügynöke, Sam Stapleton annyit elárult: ügyfele már eldöntötte, hol fog játszani.

Stapleton azt nem mondta el, hogy melyik együttest választja védence, de a Birmingham Mail szerint a Fulham lesz a befutó. Egyes hírek szerint, csak azért halogatják a bejelentést, mert a Carven Cottage-on edzőváltás készülődik.

Gerát több élvonalbeli klub megkörnyékezte már: a Portsmouth, az Everton és a Bolton Wanderes is, amelynek az edzője, Gary Megson csábította Angliába a magyar válogatott játékost négy évvel ezelőtt.

Meglepő lenne, ha Gera a Fulhamet választaná, hiszen a londoni klub a múlt szezonban éppenhogy elkerülte a kiesést az első osztályból, és a szakemberek szerint idén is a bentmaradásért fog harcolni az alakulat.

A WBA már felkészült Gera távozására, hiszen a középpályás nem fogadta el a klub ajánlatát. "Tavaly októberben, hosszú tárgyalások után nagyon bőkezű ajánlatot tettünk Zoltánnak" - mondta az Albion elnöke, Jeremy Peace. "A játékos nem fogadta el a szerződést, amely azóta is ott hever az asztalomon" - folytatta a West Brom első embere.

"Azóta már változtattunk is rajta, mivel figyelembe vettük, hogy mennyit segített Gera játéka a feljutásban" - magyarázta Peace. "A mostani ajánlatunknál nem tudunk jobbat tenni, úgyhogy vagy elfogadja, vagy más csapatba szerződik" - zárta le a témát az elöljáró.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!