Sport

2008.03.05. 17:44

Labdarúgás: Nem jönnek Budapestre Messiék?

<p>Elképzelhető, hogy mégsem jönnek Magyarországra Lionel Messiék júniusban. A szervezők február közepén harangozták be a június 4-én esedékes Magyarország-Argentína barátságos labdarúgó mérkőzést, a találkozó azonban lehet, hogy elmarad. <BR /></p>

Az argentin szövetség honlapján ugyanis kedden megjelent egy tájékoztatás, miszerint Argentína június elején feltehetően észak-amerikai túrára indul, amelynek keretében először 4-én Mexikóval, négy nappal később pedig az Egyesült Államokkal játszik felkészülési mérkőzést. A válogatott szövetségi kapitánya még nem fogadta el a felkérést. A budapesti mérkőzésre azonban már február végén elkezdték árusítani a belépőket.

Serényi Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: az MLSZ eddig még nem kapott hivatalos tájékoztatást, értesültek a hírről, de megvárják a tárgyalások végét.

A Független Hírügynökség információi szerint a rendezvény egyik szervezője jelenleg is Buenos Airesben tartózkodik, ahol tárgyalni fog az argentin szövetséggel.

Este tárgyalnak a szervezõk az argentinokkal

Már Buenos Airesben tartózkodik Erdõs László, a magyar-argentin barátságos mérkõzés fõszervezõje, illetve Joe Borbély menedzser is, ahol az Argentin Labdarúgó Szövetséggel (AFA) tárgyalnak szerda este - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Pajor-Gyulai László, a rendezvény sajtófõnöke.

Pajor-Gyulai László a Független Hírügynökségnek elmondta: õ úgy értesült Erdõs Lászlótól, hogy a magyar szervezõk rendelkeznek aláírt szerzõdéssel, amelyben rögzítették a mérkõzés feltételeit, így azt is, hogy az argentinok vállalják, hogy a legerõsebb csapatukat szerepeltetik.

Serényi Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivõje a Független Hírügynökségnek korábban elmondta: az MLSZ eddig még nem kapott hivatalos tájékoztatást, értesültek a hírrõl, de megvárják a tárgyalások végét.

Kapcsolódó cikkek:

  • Argentína és Horvátország ellen
  • Messi kapta az aranylabdát
  • Messi megsérült az edzésen
  • Messi parádé a Sevilla ellen
  • Higuain az argentin válogatottnál
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!