Sport

2008.03.06. 15:02

Kevés esély maradt az argentin vendégszereplésre

<p>Nagy valószínűséggel elmarad a június 4-re tervezett Magyarország-Argentína barátságos labdarúgó mérkőzés, a szerda éjszakai tárgyalások ugyanis nem vezettek eredményre.</p>

A magyar szervezők csütörtökön is folytatják a megbeszéléseket, de szinte biztos, hogy idén már nem jönnek Budapestre az argentin sztárok - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Pajor-Gyulai László, a rendezvény sajtófőnöke.

Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) levélben kereste meg a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ), amelyben a június 4-e helyett két másik időpontot ajánlottak, május 28-át és június 22-ét. A zsúfolt program miatt azonban egyik időpont sem alkalmas a magyar csapatnak. Az MLSZ egyébként válaszlevelében megdöbbenésének adott hangot, hogy az argentinok egy napra két mérkőzést is lekötöttek, de leszögezték, jövőre szívesen megmérkőznek a dél-amerikai válogatottal.

A magyar szervezők csütörtökökön folytatják még a tárgyalásokat, így ma minden eldől a mérkőzéssel kapcsolatban. A június 4-i mérkőzés lejátszásának azonban már csak csekély esélye maradt, és már az MLSZ is elkönyvelte, hogy nem sikerült megegyezni az argentinokkal. Pajor-Gyulai László a Független Hírügynökségnek elmondta: amint véglegessé válik, hogy nem jönnek Magyarországra az argentinok, akkor az eddig eladott több ezer jegyet visszaválthatják a nézők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!