Sport - Foci

2017.11.09. 13:35

A sárándiak videójában minden benne van, amiért imádjuk a megyei focit (18+)

Sáránd - Olyan felvezetőt készítettek a megye III-as meccshez, amire még nem nagyon volt példa.

Sáránd - Olyan felvezetőt készítettek a megye III-as meccshez, amire még nem nagyon volt példa.

Szuper kis kedvébresztő videó kering a világhálón: a megye III. Északi csoportjában szereplő Sáránd SE vasárnap 13.30-tól Nyíracsádra látogat, a vendégek pedig összedobtak egy kreatív promót előzetesként. A jelenetet A rettenthetetlen című filmből kölcsönözték, a William Wallace-t megformáló Mel Gibson lóháton mondja el motiváló beszédét a csata előtt. A felvételt feliratozták, Nagy Ádám, aki a sárándiak elnöke, edzője és játékosa is egyben, hívja harcba az övéit. A videó a TrollFoci " target="_blank">Facebook-oldalán látott napvilágot szerdán, és másnap dél táján már 83 ezer megtekintésnél járt.

Figyelem, itt-ott káromkodásokra kell készülni.

A Napló kíváncsi volt, kinek a fejéből is pattant ki ez a kreatív ötlet.

– A kapusunk, Brátán Mihály András nevéhez fűződik, ez az első ilyen „akciónk”, és nagyon örülünk, hogy viszonylag nagy sajtóvisszhangot kapott. A TrollFocinak küldtük el, és ők tették ki Facebook oldalukra. Egyik este, munka után láttam meg én is a videót, jót nevettem rajta. A megyei harmadosztály küzdelmeit nem kell véresen komolyan venni, ez inkább egy buli, arról szól, hogy kikapcsolódjunk, mozogjunk egy kicsit. Ezzel együtt persze mindig a legjobb eredményre törekszünk, hiszen nyerni jó.

Országszerte sokakhoz eljutott ez a kis felvétel, kaptunk buzdító üzeneteket, a településünknek is jót tehet ez a hírverés.”

Átlagban olyan ötvenen szoktak kilátogatni a mérkőzéseinkre, kár, hogy most nem otthon játszunk, na de majd jövő héten, a Derecske ellen – mondta el érdeklődésünkre Nagy Ádám.

Elégedett a csapattal

És ha már a Nyíracsád–Sáránd összecsapás elé készült a videó, érdemes szót ejteni a meccsről is. A hazaiak 23 ponttal a tabella második helyén állnak, míg a sárándiak 20 egységgel az ötödikek tizenegy fordulót követően.

A sárándi csapat | Fotó: Facebook

– Nyugodtan nevezhetjük rangadónak ezt a derbit, úgy is készülünk rá. Az élbolyban sűrű a mezőny, a végelszámolásnál minden pont nagy jelentőségű lehet. Természetesen nyerni szeretnénk ezúttal is, szép eredmény lenne bronzérmet szerezni a bajnokság végén. Eddig meg vagyok elégedve a csapattal, sok a fiatal, rutintalan játékos, de lelkesek, teszik a dolgukat, le a kalappal előttük. Idővel jó lenne majd szintet lépni, de ehhez sok feltételnek kellene teljesülnie – hangsúlyozta Nagy, aki játékosként már sok helyen megfordult, bejárta a megyét.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!